Tuesday , September 27 2016
Home / Gossip Panas / Wan Nor Azlin sudah tidak bertudung?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

32 comments

  1. J??

  2. HAHAHA..TU LA ..cite ni die bleh plak xpki tdung..pelik btl artis ni..xyah pakai lgsg la sng ..dh prangai pn ampeh jer..

  3. aku pun terkejut gaks bile tgk cite Awan Dania, episod isnin lepas. jgn le plak lam kua statement, konon2 keperluan watak eeeiii x sesuai, pesal? mak2 datin skarang ni even kerabat diraja dan paaaaling terdekat cth Permaisuri Agung kite la ni bertudung apa! bkn stakat bertudung tp menutup keseluruhan rambut dia, means aurat dia, leher pun x nmpk, xde aa pesen berjambul2 tuh…
    dulu aku ade gak wase cian ngan wan nor azlin, even inngatkan cam btul2 insaf hmmm rerupanya tipah tertipu lagi… artis oh artis, mmg xble berubah aaa klu dah gile glamer

  4. tak hean. apa dia nk malu. setakat video tutttt pun dia tak malu apa lagi buka tudung

  5. kita anggap jela dia ni tekanan perasaan…laki dia kan dh lari,dia kene la keje keras nak berlakon…sampai bukak2 tudung pun sanggup…. punyala nak cari duit…

    • oit..apehal plak tekanan perasaan smp bukak tudung? xde kaitan..tekanan psl laki die mtk pd Allah la mslh tu selesai..bkn cara bukak tudung..tahpepe..ape nk eran dh name nyer artis sume pangei terok2..hahaha

      • a'ah… kok ye nk cari rezeki skalipun takan le smpi sanggup bukak tudung dr elok2 bertudung.. aku tgk org yg bertudung misalnye cam wardina tu, memanjang kua tv, laku apa dia.. cara bertudung dia alhamdulillah, wpun glamer tp sempurna (no jambul2 atau nmpk leher)….

  6. dia ni pakai tudung pun ntah hape2..sekadar tutup rambut..ingat tak pesen topi/tudung dia tu?…ni konon2 nak menjiwai watak le ni…appearance beberape minit jek…

  7. Alaa org cm nie pe nk heran.. aku dh lost respect kat dia since gmbr t'lampau dia dlu2 kuar kat XXXX.. CEHH… Pi daaa.. Blik M'sia… Konon pura2 baek.. wei.. klu dh burok pangai, org kn pndang burok gak laaa…

  8. sila eja nama aku betul2 kalau nak ambik gmbr tu wokeyyy!

  9. sila betulkan nickname aku bila nak credit. lain kali, ambik gmbr org, tlg la jaga betul2 sumber mana ko ambik. -toxicated@cari

  10. betul… betul… betul…

  11. hahaah..TOXITED!!!lol!!wtf!

  12. terbang ditiup angin ;p

  13. pas ni mesti dia cakap "biarlah apa org nak kata…yg penting saya tahu apa saya bt, ini antara saya dgn Allah…tak semestinya yg bertudung tu baik dan x bertudung tu jahat" fuhh…pandai2 je aku ni

  14. Artis.. Selalu menjadi watak MURAHAN.. Biasa la..

  15. tah pa2 arts ne…
    2 cte dlm awan dnia la 2…
    bek xyah pkai lnsung…

  16. hmm…anjing kalo dah biase mkn tahi….smpy bile2 pon takkn berubah…die ni dulu kecoh2 pasal suami sbb nk cr publisiti nk berlakon blk…tak lama lg jgn lak kuar lg video xxx ngn laki lain lak…manelah tahu sangap kene tinggal dek laki…

    fuhh…

  17. Heran apa? kerana duit orang sanggup jual tubuh inikan pula buka tudung,,,,

  18. dh name artis..sume terok2 pn..hahaha

  19. hari ni bukak tudung esok esok bukak kain lak…tunggu je video kedua sebsb video pertama dulu aku dah muak

  20. Manat ya komen korang no. Serious, jangan kits Jodi org paling rugi di akhirat. Byk Ibadan to pahala kena ambil Oleg orang yg kits umpst Dan kutuk. Nauzubillah

  21. dia pakai tudung untuk cari makan jee…bukannya betul-betul nak menutup aurat….

counter statistics