Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Wardina Safiyyah terima panggilan lucah

Wardina Safiyyah terima panggilan lucah

Wardina Safiyyah ditimpa malang lagi apabila tragedi kali ini dia diganggu dengan panggilan lucah daripada seorang lelaki bernama Arif.

Menurut Wardina, lelaki misteri itu membuat panggilan sebanyak dua kali dan telah menyamar sebagai seorang kakitangan sebuah stesen penyiaran dan bertujuan mahu menemubual-nye sebelum mengeluarkan kata-kata lucah kepada Wardina. Lelaki itu telah membuat panggilan sekitar jam 5 pagi dan diikut pada pukul 9.15 pagi.

P/s: Sorry to say, kami rasa Wardina ni drama je lebih nak tutup cerita dia bakal bertanding dalam pilihanraya tu kan. Peminat jangan marah ye.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

13 comments

  1. Bagus, aku sokong dia bertanding…dalam PRU 13! kita tgk, sapa di pihak yg benar..!

    • tunggu tunggu nak join..! Jgn tutup seglai aku tak join tau. Huhu. 13hb ni insya-allah aku blh online. Tp lmbt lg. Tp nk join T_T

  2. sorry to say,,makin lama makin naik nyampah lah pulak aku dgn WS nih..~sigh~

  3. suka sangat WS…teruskan perjuanganmu ke arah kebaikan….biar ada yg nyampah, hanya Allah tahu niat kita……

  4. Kenapa perlu Wardina buat drama semata2 nak tutup cerita soal bertanding? P:S di atas abit tk masuk akal. Ade terbaca di bloggers lain, Wardina sudah buat laporan polis. Itu kira drama ke?

  5. klau ampa dpt pglan lucah syok ker?

  6. rozita che yan

    betul ke wardina nak bertanding? tak tahula pulak…parti apa dia masok?

  7. angah rajalawakfuck

    dia masuk parti memasak………….

  8. harap wardina kena makan zombi kat miami jugak……….

  9. Saya Sokong WS, tak sangka ada juga yg benci dia, please mirror ur self, org yg buat baik kita sokong org yg buat jahat kita kecam…

  10. ko ni mdiamlya ppdai jer ckp cmtu..liyana jasmay tu ko xnk ckp drama jgk ker…btul la ckp kgkwn ku..mdiamlya ni nth hape2..ops..sorry to say…@mediamalaya

  11. Great article! We will be linking to this particularly great content on our site. Keep up the good writing.

counter statistics