Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Wartawan hiburan boikot Remy Ishak

Wartawan hiburan boikot Remy Ishak

Minum kopi makan pasta di Restoran Murai

Wartawan hiburan nak boikot aktor Remy Ishak ini bukanlah satu tindakan yang dibuat secara melulu atau main-main.

Khabarnya, tindakan yang dibuat oleh rakan-rakan wartawan hiburan ini dilakukan dengan bersebab. Yang mana, mereka dah tak tahan lagi nak berdepan dengan sikap dan atitude Remy Ishak yang acuh tak acuh setiap kali diwawancara. Adakalanya, Remy suka buat muka ketat bila dia kurang senang dengan beberapa pertanyaan yang diajukan buat dirinya.

p/s: dulu puja sekarang boikot pulak. puih!

Atas sebab itu, rakan-rakan wartawan hiburan yang lain sudah nekad untuk memboikot Remy Ishak yang baru saja memenangi trofi Pelakon Lelaki Drama Popular di Anugerah Bintang popular Berita Harian 2011 (ABPBH 2011).

Murai Batu diberitahu lagi, tindakan itu mula dibuat berkuat kuasa pada hari ini. Bermakna, pihak wartawan hiburan tidak akan membuat sebarang wawancara bersama Remy lagi.

Perkara ini juga khabarnya sudah dimaklumkan kepada pihak pengurusan Remy Ishak.

Khabarnya, pihak pengurusan Remy sendiri agak terkejut dengan tindakan nekad yang dibuat oleh pihak wartawan hiburan untuk memboikot aktor yang pernah membintangi filem Cun bersama Maya Karin itu.

Sebabnya ialah Remy Ishak bakal muncul dengan Nur Kasih The Movie bersama Tizz Zaqyah dan Fizz Fairuz. Pelancaran filem itu baru saja dilangsungkan di Hall 12, TGV, KLCC, petang tadi.

Persoalannya, apakah benar tindakan boikot ke atas Remy ini benar-benar dilakukan? Tunggu, jawapannya esok hari!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

zila-seeron-khairul-smule-bersama-mediamalaya

Zila Seeron kembali karaoke Smule dengan skandal dalam kereta?

Baru-baru ini, Zila Seeron baru sahaja muncul dalam satu rancangan A.M Live. Di dalam video ...

14 comments

  1. janda mantap ni…

  2. boikot?

    ehehe..ni mst pasal ks tuari.

    sudahlh dtg opis tanpa diajak.

    wartawan tanya lain, dia jawab lain.

    sudah tu pula, masa photoshoot pandai pl marah2 jurugambar kononnya angle yang diambil akan menampakkan dia tidak hensem. bajet hensemlh sangat.

    eh, 2 kali kan dia menang pelakon tv terbaik kn? alaaa.. utk TV je kot.

  3. laa.. ni la remy ishak? kalau x ada title tadi mati2 aku ingat bangla.

  4. Apsal rambut dia set cam tuh..buruk benor..cam hero bangla..

  5. seriously lakonan dia biaser2 muka pon stock mamat kg yg dok main gitar kat warung jerk….jgn nak berlagak sgt lah br nak naek kot! si rozita nie gatal nak berkawin lg ker sampai mcm tue pose…biler dtny t kate atas arahan camera man tp klu ko ada otak n tau batas tak sampai terlekap mcm nie pose nyer!haishhh nie namenya DUNIA JD BDN DAH TUA!hahah

  6. bodo pegang bontot..xde maruah ini pompuan..mcm pelacur..!!

  7. YA Allah….rozita dah gersang d padang pasir ke ,mana la org x pandang serong kat dia pose agak2 la sikit,camner la agaknyer klu ank mak adik bradik dia tgk kan….YA ALLAH selamat kan la dunia m'sia dari bencana yg bukan dek kerana segelintir manusia ni

  8. tkejut tgk pic ni..x sgka smpai cmtu skali posing..apa la anak dia kata tgok mama dia dipegang bontot smni..

  9. gosip cket leh last 2 weeks my future tunang dlm trip…

    ke singapore …guest wht..nmpk remy ishak nea…dgn tiz…

    damn…minum ptng at 1 fames corner kt saner..

    hemm..dorg nea ader spcial..relation kea..???

counter statistics