Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Watie tunda pernikahan dengan Joey, segan dicemuh orang sekeliling

Watie tunda pernikahan dengan Joey, segan dicemuh orang sekeliling

Sorry uolls, gambar anak watie lagi santek

O wartawan, cuba gamble dalam memilih tajuk. Hari ini, wartawan Mangga Online telah menemubual Watie mengenai status pernikahannya dengan Joey yang sepatutnye berlangsung Ramadan yang lepas.

Perancangan untuk bernikah itu terpaksa ditangguhkan kerana Watie malu dicemuh dan dituduh perampas. Watie mengatakan dia sedikit tertekan dengan kenyataan bekas isteri Joey di mana dalam kenyataan pada media ittew menyatakan bahawa Watie adalah punca segala perceraian antara Joey dan Noraini.

Ini sedikit sebanyak memberi impak negatif pada perkahwinannya kelak. Watie menjelaskan hubungannya dengan Joey masih tergantung buat sementara waktu. Apa pun marilah kita doakan yang terbaik buat mereka berdua agar dihindari dosa maksiat.

p/s: Ape celop si santek manes anak Watie bernama Angelina ni yep?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

10 comments

  1. artis mcm tu la.. dah amik laki org tak ngaku.. Benda dah jadi.. kawen skang or akan dtg sama jer.. ttp org mencemuh.. so takde beza baik segerakan apa yang baik mengelakkan perkara tak baik berlaku.
    PETUA ELAK DI SIHIR MELALUI GAMBAR
    KENDURI & GELANG SEPARUH LENGAN MAKCIK – MAKCIK

  2. hmmm…mcm2 la dunia artis ni..kawen la cpt..sblum nt ade pulak bdk buat statement lg 10-20 taun akn dtg ckp die ank luar nikah watie..tettt.

  3. Pandai malu plak Si Watie ni yer..Aku ingat kebal sangat. sesiapa ppuan kat luar sana yg ada ati nak rampas suami org kena fikir masak2.. Before berkecimpung dlm bab2 mcm ni ,hati mesti kebal, muka mesti tebal, minda tu kena persediakan dulu dgn cemuhan2 baru boleh adventure..Apa2 pun anak Watie ni memang cute..

    • btl tu….ms mula2 nak brcinta x pun pikir org nak cemuh …dh nak kawin br le terpikir tkt dikatakan perampas le…tkt dicemuh le..aper le…agak2…le wei….x tkt dilanda ombak jgn brumah di tepi pantai….

  4. watie nh sme r cm memey…x sd0 dri…

  5. terpikir plak…macammane dengan nafkah anak die nih..

  6. kalau nak kawin biarlah cepat, jangan sampai nafsu menguasai diri 🙂

  7. bkn setkat watie n memey je perampas…ramai lg artis lain…ct nurhaliza pun perampas gak siap bt kenduri besar2an siap bt live kat tv lg nyanyi lg sayangi aku peluk la aku…geli dibtnye…agak2nye memang kalo artis2 yg merampas nie x malu kot…x jg prsn bks isteri yg kn rampas…alasan yg diberikan ialah bertemu selepas suami menduda atau bermslah dgn bks isteri…langsg x bermoral…

  8. salam semua saya angelina,seperti gmaba di atas.. harap maaf saya tidak mahu cerita in di perpnjangkn lgi jdi sesiapa yg hendak megtahui cerita yg sebenar bole la add di fb saya nur _angellina@yahoo.com ataupun menghubungi saya di talian 0127089435 .. saya kalau boleh hendak menyelesaikan masalah ni secepat mungkin ..

counter statistics