Wednesday , December 7 2016
Home / Gossip Panas / Winnie Kok jadi model pakaian dalam (3 gambar)

Winnie Kok jadi model pakaian dalam (3 gambar)

Jawapan pertama di minda uols mesti, “pedulik ape, die bukan bangsa Melayu pon!”. Tapi meskipun Winnie K bukan berbangsa Melayu dan tiada masalah menjadi model dan berpakaian seperti ini, ramai peminatnya terdiri daripada bangsa Melayu (boleh rujuk sini). Ini secara tidak langsung mengguriskan peminatnya yang beragama Islam.

Sumber dipetik: Murai

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

13 comments

  1. so kalau dah rasa peminat melayu dia akan terguris, napa letak kat blog ni? elok2 ramai yg akan terguris tu xtau, dah jadi tau…

  2. mediamalaya mcm dah xde modal je…..
    lawa per….badan n kulit yg cantik….

  3. nyanyi dh x laku..tah kemane..so ade org amik pn takat model bj dlm jele winy oii..wakakakak..lantak la..cm statement atas..die bkn org islam..kikiki

  4. xde mane nk terguris..ade peminat ke die ni? wkakakaka

  5. erm…pkra beysa la…tpi…dha rzeki dia jdi model pkaian dlm… hti spa tguris lntak la…len klau dia mlyu…bukn pmint je tguris…smua org pn tguris smpai bdrah..haha

  6. ape nk kisah.. dia bkn islam pun.. dh org offer dia rezeki dia je la.. artis melayu lain pakai baju teruk dr berpakaian dlm lagi xde plak org nk kisah.. cina lantak p la

  7. terguris? lagi suka nak tgk ada la

  8. sy kini hamil 5 bln…spanjang kehamilan ini sy mgalami masalah kputihan yg agk mrimaskan,,,,slain bnyak itu ia jgak mgeluarkan bau yg krang myenangkan…apakah kesan terhadap bayi dlam kndungan sy???

  9. Allah akan lindung aib kamu jika kamu melindungi aib org lain. Kamu kutuk dia, keji dia, tapi kamu masih dijajah minda barat!! Perkataan "camwhore" atau "mediahore" asal dari mana? Jaga la adat timur dan jangan sampai mereka yang bukan Islam menuduh Islam mengajar umatnya biadap. Kalau tak puas hati dgn dia, pegi cari dia, nasihat one-to-one. Ini tidak, menyebarkan berita yang entah benar, entahkan tidak. Siapa kita untuk ukur dosa pahala org lain sedangkan kita masih mengamalkan caci maki dan memandang hina pada insan lain? Fikirkan tentang umpatan yang kamu lakukan, fikirkan tentang fitnah yang disebarkan. Lagi satu, kalau nak org terima teguran kita, tolong terima teguran yang diberi orang juga. Bahasa menunjukkan bangsa. Bahasa kamu menunjukkan kamu orang jenis yang bagaimana. Adalah lebih baik kamu doakan wanita ni menjadi insan yang lebih baik.

  10. serius aku pelik..ni gambo laki bini ngah bajagia..xpela ku pon nak sedekah al-fatihah gak ler..

  11. apesal artis jadi model pakaian pun korang nk bising bebanyak… rezeki die ni ade kacau korang ke? habis gambar2 model iklan bra kat pusat2 beli-belah tu camne? takde hal pun sebenarnya, korang je yg perangai mcm jakun… hahaha siapa2 aje yg pandai sgt nak judge tu, korang igt korang sendiri suci sgt ke? ala korang mesti geram & jeles sebab awek atau bini ko tak secantik and sehot si winnie ni kan? hahaha bangsaku mmg hipokrit. mulut kata haram tapi sambil tu tangan satu lagi dgn rancaknya duk lancap… 😛

counter statistics