Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Wow! Nora Danish seksi dalam Senario Asam Garam

Wow! Nora Danish seksi dalam Senario Asam Garam

Agaknye Ahmad Idham dah kehabisan idea untuk membawa penonton ke panggung wayang untuk tengok sekuel Senario shit. Tapi penampilan seksi Nora Danish berkemban ni buat kami tak boleh tahan-lah! Wow! Lagi photoshoot Senario Asam Garam klik…

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

11 comments

  1. rasanya bukan Senario Asam Garam..ni kat filem Jangan Pandang Belakang Congkak yang kedua….

  2. senario ke nie…tgk aritue xdak plak…confuse2..hehehe

  3. alah xde bezanye pun berkemban dgan bj yg dia pkai pd hari2 biasa..lagi seksi dr bekemban pun ade

  4. movie x penting

    yg penting nora danish

    aaahhhhhhhhhhh

  5. ahhhh x seski pun..biasa aja!

  6. ok je tak de pape pon…tah pa pejelah

  7. nk mntk mediamalaya remove gmbr pembunuh arwah datuk sosilawaty…menyampah la..buka jer website kn mhadap muka pembunuh tu dulu…plizzz…

  8. beutiful nora danish

  9. abang lawak ada kat situ lah nak jdi hero..

counter statistics