Monday , September 26 2016
Home / Pelik / WTF: Badan sasa dan..

WTF: Badan sasa dan..

Kami sengaja letak “dan…”. di-bolan puasa ni nanti ada ustaz & ustazah tak bertauliah bagi nasihat kepada kami jika kami terlepas kata. Tapi serius gambar-gambar ni macam mengerikan, sekali imbas macam muka boyfriend Puteri Sarah Liyana. Lagi gambar bile bace artikel penuh.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

12 comments

  1. hahah.. nie lelaki ke pompuan?? heheh

  2. Errr… confuse tgk dia nih…

  3. urat dia mcm rumah spider…

  4. sumpah mengerikan…

  5. cam pelik je… tu ala2 sarang spider urat ke tatoo?

  6. tomboi kah?lain pesennya ehh..

  7. sekali nampak mcm arbok pun ada

  8. hah..ni la korang tak tau..len kali, study bab2 bodybuilding..apa yg aku pasti, tgk dr "breast" dia mcm ppuan..Bicep pun lembik, komfim ppuan..apa yg aku dpt rumuskan, dia injek anabolic steroid+amik shake..jadilah dia seperti yg diatas..

  9. injection ni..nmpk lembik je,klu body building confirm mcm malek noor n sazali samad…keras beb..

  10. agknya ni le rupa prof.razak mohaideen klu berbadan sasa.hahaha!

  11. cam boyan seyh. .
    hehe

counter statistics