Sunday , December 11 2016
Home / Pelik / WTF: Kaki hancur tapi masih boleh SMS

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

19 comments

  1. dia tergamam kot.anta sms mintak tolong.kadang2 org eksiden ni dia tak sedar apa jadi pada dia sebab dalam situasi terkejut

  2. sempat plak org tu ambik gmbr die yer..dr ambik gmbr lagi bek tolng…

  3. wakakakka..btl ke gambo ni? wah..bgs..ilex wlpn kaki sudaa hanco..kuikui

  4. Dia terkejut kot..cuba nak tenangkan diri dengan bersms..huhu

  5. ya ALLAH….kesian nyer…dier sms mintak tolong r tu…sedihnyer tengok

  6. my personal finance

    biasanya pengsan tu…ajaib…

  7. kesiannye,msti dia sms nk mintak tolong.yang tukang ambik gmbr tu buknnye nk tolong..

    • BTul.

      Ngeri aku tengok, cuba bayangkan kita lak yg kena.
      Cuba bayangkan lepas kena ada org ambik gambak.
      Lepas tu gambar tu di bubuh kat mediamalaya utk dipertontonkan.
      uhuks.

  8. dh mcm muke shah jazle je aku tgk mamat ni

  9. Ya Allah..kesiannye..minta dia tabah je la n redha

  10. Mesti tgh twit tuh.

  11. nak update kat member n family kot. semoga dapat rawat sebaiknya.

  12. cybernatic organism are taking over the world!

  13. ape la abg ni kalo da x-cident kita kena berdoa bkan nya p msj-msj

  14. ..huh!

counter statistics