Saturday , December 3 2016
Home / Gossip Panas / WTF: Rihanna + Lady Gaga = Alyah

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

7 comments

  1. dia nafikan dia ikut dua2 ni.tapi mmg ketara dowh. Pink pun ditiru gak!Adam tue lah…seiii kena g kelas dandanan/pembawaan diri/ etc yg berkaitan dengan penampilan!. kalu dia ckp dia selesa mcm gitu…tak leh..org yg melihat tak selesa-yg melihat tak selesa-reputasi ko turun bai! kasi yg agak2 punya style lah..jgn excited mo kelainan…jadi lain2 yg freak!

  2. memg pun,skang aku da x minat dia.dulu pun mak aku minat di jgk,
    dsebbkan dia tukar fesyen camni,hilang minat terus.pelik betul gaye
    dia,da x macm pmpn melayu.rambut mcm kene kejutan eletrik……
    mgkn dia ingat bile wat fesyen cmnie sume peminat leh trime,dia x
    leh samekan negre m'sia dgn negara US.

  3. x perlu lah tiru orang barat bodoh… ko ni dah lah islam lagi nak meniru ikut ornag barat…mcm sial jer…

  4. relaxla kengkawan.. dia wat cmtu pun ada sbb gak.. takkan la sesuka hati je nak wat stail cmtu..
    ok ape cmtu.. nama pun fesyen kan.. takkan nak nyanyi lagu rancak ikut stail Datuk Siti pulak…ayu berselendang..???

  5. alyah ni dh rupe xde maruah jer..bodo ikot sgt budaye barat..ape ko dpt?? mcm org xde agame..benci btl aku org melayu yg x sedo diri mcm alyah ni..blah la..!!ko nk popular takat mane smp nk pakai n mekap mcm tu? giler

  6. si alyah ni x sedar yang die femes sbb peminat…kalu die dh buat perkara pelik smp peminat sendiri dh meluat!!!tunggu je lah kejatuhan ko alyah….10 tahun ko jd artis tuk dikenali…bile dh btul2 dikenali jadi pompuan pelik mcm ni plak…eh come on la…berfesyen ade batasnyer…kalau ko kt hollywood beleh ah ko diterima,tapi kat Malaysia sorry to say ok….ko dh tak femes!!!hampeh!!!mak,nenek,makcik aku yang minat ko dulu pon dah tak suke kat ko sekarang!!smp ade je lagu ko dlm radio.mesti dieorng tukat chanel….padan muke ko!!

  7. kononnya tiru gaya lady gaga la nk letak daging kat pakaian.. dari letak daging kat pakaian.. labih baik kau mati accident keta.. biar hancur stu bdan baru "REAL" kau pkai daging .. daging sendiri pula tu..rambut tu warna pink mcm babun punggung merah.. pakai celak mcm BATGIRL.. tak ubah serperti IBLIS laknatullah..

counter statistics