Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Yanie Mentor meninggal dunia

Yanie Mentor meninggal dunia

Penulis mengucapkan takziah kepada keluarga dan suami Yanie di atas pemergiannya pagi tadi (21.03.2010) akibat ketumbuhan paru-paru. Sebelum ini, Yanie dikatakan menderita terlantar sakit selama 4 bulan. Yanie pernah lahir dengan lagu duet dengan Diddy – Saling Terpesona. Bersama-sama lah kita men’sedekahkan surah Al-Fatihah buatnya dan doakan agar roh Allahyarhamah dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam golongan orang yang soleh. Amin.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

20 comments

  1. al-fatihah…semoga ditempatkan dikalangan org yg beriman…amin!!!

  2. TAKZIAH….BUAT KELUARGA ALLAHYARHAMAH YANIE…SEMOGA ROHNYA DICUCURI RAHMAT….ALFATIHAH….AMIN….

  3. al fatihah…..

  4. alfatihah untuk arwah…

    semoga ahli keluarga Yanie tabah menghadapi pemergiannya.

    memang tidak disangka tetapi ketentuan Allah siapa yang tahu..

  5. alfatihah untuk arwah…

    semoga ahli keluarga Yanie tabah menghadapi pemergiannya.

    memang tidak disangka tetapi ketentuan Allah siapa yang tahu..

    takziah…

  6. jond dengan labuya

    alfatihah utk dia..xtau cita xalih2 dah meninggal ye..ksian..

  7. al fatihah..tu la mcm x cy jer die meninggal kan..mude lg..tp yela dh sakit..ajal maut di tgn ALLAH S.W.T..

  8. innalillahiwainnailaihirajiun
    alfatiha untuk allahyarhamah
    salam takziah untuk keluarga yanie

  9. astaga….terkejut sungguh aku! alfatihah.

  10. Innalillah.. muda lai dia, ajal maut seme tgn tuhan. Dia kawen last year agaknye ade ank kan… wase2 kecik lai baby dia. ciannye baby dia (klu ade).

  11. sedih banget….Al-Fatihah

  12. Al-fatihah..semoge Roh-Nya dicucuri Rahmat..

  13. oi bukan die hidup lagi ke..

  14. Ya Allah…

    Mcm mana aku sepupu sendiri x tau Yanie dah meninggal?
    Astaghfirullah al-Azim…
    Al-Fatihah utk Yanie…

  15. xsangka sungguh,sy pminat stia yanie,akn mrindui bibit2 lagu nya..takziah kpd fmily nya.

  16. lam paper ari ni bgtau ank arwah baru 2 tahun… sedey aaa

  17. Al-fatihah..semoge Roh-Nya dicucuri Rahmat dan di temapatkan di kalangan orang2 yang beriman…amin…n takziah buat keluarga allahyarhamah yanie..

counter statistics