Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / Yasmin Hani bakal bernikah, bekas suami Ida Nerina, Sha’arin

Yasmin Hani bakal bernikah, bekas suami Ida Nerina, Sha’arin

Tu dio noo.. Ape boleh buwek, Yasmin Hani kini sudah dimiliki malah merancang untuk bernikah pada Oktober ini uolss. Tapi yang macam best gosip ni, bakal suaminye iteww ialahhhhhhhhhh jeng jeng jeng! Bekas suami Ida Nerina, iyaitu Sha’arin. Alah yang dikatakan membelasah Ida Nerina sampai jatuh tangga tuuu sampai cewek tu patah sane sini. Opss itu gosip sajeww..

Betul jugak kate Yasmin, yang penting kejujuran antara satu sama lain. kite tamau dengo gosip-gosip liar pasal bakal laki die tu… tak betul… tak betul… Hopefully uollsss happily ever after. Cian Ida Nerina, ape cer die skang yep?

Sumber dipetik: Mangga Online, gambar oleh Beautifulnara

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

5 comments

  1. Ida Nerina masih atas kerusi roda, but she's a strong woman. Dia menulis untuk satu column dalam The Star sekarang ni. Apa pun kita doakan yang terbaik je la untuk semua. Kita bukannya tahu pun perkara sebenar yang terjadi. Banyak sangat khabar angin tersebar. Ada yang kata itu, ada yang kata ini. Mulut manusia mana boleh ditutup macam mulut tempayan kan???

  2. apa2 pun good luck to both. semoga berbahagia..

  3. ngekk toll kalau y berkusi roda pown dia tak mampu nak tahan dugaan…yasmin hani ko agak2 ko akan sihat selamanya ke ??? bukan calon y baik lerrr…..sok lusa ko sakit dia tglkan ko lagi…

  4. kalau dah jodoh..semoga kekal ke akhir hayat..

counter statistics