Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Yazid AF makan hati kerana tidak popular?

Yazid AF makan hati kerana tidak popular?

Kenapa artis ini tidak menyinar seperti rakan-rakannya yang lain? Semakin lama semakin dia dilupakan peminat. Adakah salah peminat kerana dia semakin dilupakan? Mungkinkah penampilannya yang tak berapa nak kacak menyebabkan susur jalan seninya agak perlahan?

Di dalam facebooknya sebentar tadi, baru sahaja dia mengeluarkan statementseandainya aku hanya pekerja kilang?” Di dalam statusnya itu, dia ada mengeluh kerana sukar mendapatkan show untuknya cari makan dan lebih selesa sekiranya dia hanya pekerja kilang yang hanya menunggu gaji masuk tiap-tiap bulan.

Yazid mendapat tempat ke-4 pada konsert akhir Akademi Fantasia 7. Kasihan dia, Astro kasilah dia host rancangan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

6 comments

  1. rilek aaa… rezeki akan dtg sapelah tau erk. Tgk je aaa Aizat ngan Rich tuh, xde rezeki gi final tp la ni meletup2 kalah juara AF.. yg penting usaha…

  2. Kadangkala penampilan tu perlu perubahan, jgn salahkan sesiapa andai tiada permintaan utk show , cubalah minta pandangan senior yg dah lama dlm industri seni.

  3. dh xde rupe x pemes la..hahaha..serabai jer

  4. bro sekarang keje kilang pun payah nak dapat bro. ekonomi gawat la katakan. ape kate lu jual burger sama air soya? amacam berilient tak idea gua ni???

  5. Sabar jak, rezeki masing2 berbeza-beza, mungkin bukan rezeki sebagai penyanyi, kena cari bidang lain pulak. Try kerja pelakon ker, business ke, etc. Pun ttp boleh popular kan.

  6. biase laa artis af kebanyakannya setahun jer yg byk show(kecuali juara kot)lepas tu bagai x wujud dlm industri seni suara nie..tu laa masa byk show kumpul duit tu buat business ker ade gak jaminan akan dtg..pape pon sesape yg berangan nak jd artis tu pelajaran jgn laa diabaikan sekurang2 nyer kalo korg dah x fames bole mintak keje senang sikit dapat almaklom laa artis…

counter statistics