Sunday , September 24 2017
Home / Lain-Lain / Yeah: Kemudahan melayari Media Malaya menggunakan smartphone!

Yeah: Kemudahan melayari Media Malaya menggunakan smartphone!

Hi uols! Ni Poyo Ganaz nak habaq mai skek ni. Memandangkan hampir 15% pelawat blog kami menggunakan smartphone ketika melayari blog kami. Mula hari ini, kami dah sediakan kemudahan pade uols semua. Pasni dah tak payah nak zoom in zoom out dah bile masuk je blog Media Malaya menggunakan browser smartphone uols masing-masing, sebab pasni dah bole view fullscreen complete dengan gambar! Happy surfing dan jangan lupe lawat blog kami di mane jua anda berada, yeah!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Kilang Honda di Thailand menghapuskan semua keretanya (6 Gambar)

Oleh kerana banjir terkuat dalam tempoh 50 tahun yang lalu di Thailand, sebuah kilang Honda ...

3 comments

  1. tahniah,lepas ni boleh layari media malaya ngan iphone pulak hehe…

  2. Bwahahahaha..
    Mcm taw2 jak skrg aku kena online guna hp jak pasal notbuk dh rosak.
    Tahniah mediamalaya!

counter statistics