Friday , September 30 2016
Home / Lain-Lain / Yeah: Kemudahan melayari Media Malaya menggunakan smartphone!

Yeah: Kemudahan melayari Media Malaya menggunakan smartphone!

Hi uols! Ni Poyo Ganaz nak habaq mai skek ni. Memandangkan hampir 15% pelawat blog kami menggunakan smartphone ketika melayari blog kami. Mula hari ini, kami dah sediakan kemudahan pade uols semua. Pasni dah tak payah nak zoom in zoom out dah bile masuk je blog Media Malaya menggunakan browser smartphone uols masing-masing, sebab pasni dah bole view fullscreen complete dengan gambar! Happy surfing dan jangan lupe lawat blog kami di mane jua anda berada, yeah!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

3 comments

  1. tahniah,lepas ni boleh layari media malaya ngan iphone pulak hehe…

  2. Bwahahahaha..
    Mcm taw2 jak skrg aku kena online guna hp jak pasal notbuk dh rosak.
    Tahniah mediamalaya!

counter statistics