Friday , March 31 2017
Home / Dunia Artis / Yuna melawat Zoo Taiping, Perak

Yuna melawat Zoo Taiping, Perak

melancong1

Kemunculan pemuzik Indie di Malaysia semakin mendapat tempat di persada industri tanah air. Satu demi satu band Indie muncul mencuri tumpuan dalam memeriahkan lagi persada hiburan. Begitu juga dengan RTM yang tidak ketinggalan untuk bekerjasama dengan band indie dan juga penyanyi indie dalam program terbaru mereka, Xpresi Kembara.

Yuna mengatakan program ini adalah sesuatu yang istimewa apabila ia menggabungkan muzik dan pelancongan dalam satu rancangan.

“Kami melawat ke tempat menarik di sekitar Perak. Paling saya tak boleh lupa adalah melawat ke Zoo Taiping. Apa yang lebih istimewa adalah kami pergi ”Night Safari’ di mana itulah kali pertama saya merasai dan melihat haiwan pada waklu malam,” terang Yuna sambil mengatakan program seperti ini bertambah menarik dan dia menjangkakan dapat menarik perhatian remaja kerana meletakkan pemuzlk Indle sebagai ikon.

melancong1

melancong1

melancong1

melancong1

melancong1

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Sekitar Majlis Doa Selamat & Baby Shower Shaheizy & Syatilla (30 Gambar)

Shaheizy Sam selaku pelakon dan penyanyi popular bersama isteri, Syatilla Melvin telah mengadakan majlis doa ...

3 comments

  1. suka sangat tgk yuna…cool giler main gitar…
    suara pun sdap..chayo..chayo yuna

  2. sampai hati mu yuna..pegi zoo xajak den..

  3. cun gak Yuna ni…identiti tersendri…

counter statistics