Saturday , December 20 2014
Home / Gossip Panas / Yusry Failed. Pakai baju sama masa dating Erra Fazira & Lisa Surihani

Yusry Failed. Pakai baju sama masa dating Erra Fazira & Lisa Surihani

Ah lamak! Failed sudah.. Seriously uols.. Sekaya-kaya Yusry ni, dia boleh dating dengan wanita pilihannya dengan memakai baju yang sama? Dating dengan Erra, eh itu macam 5 years ago! Kini dating dengan Lisa Surihani pun pakai baju same, coincident?

Atau mungkin Yusry ialah pemburu cinta bersiri yang mana motip percintaannya ialah untuk tidak kekal lama dengan memberi tanda-tanda seperti memakai baju yang sama? Ape yang kami melalut ni? Kalau uols tak paham, ada kami kesah?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

52 comments

  1. Wakakaka..xmampu la tu

  2. Adeh…! Kantoi sudaaa….! Tu la,duduk dlm industri mcm nie,anda akan sentiasa diperhatikan. Padahal,orgnya kaya…tp,bab penampilan mcm x kisah jer……kadang2 tu lg selekeh drpd nie….nasib la lisa oii….

  3. mgkin Yusri mmg tangkai jering kot….

    kaki simpan duit…genggam tk tiris…

  4. tkde slah kot sbb atleast die kaya pon tapi bukan membazir …takkan nk bli baju setiap hari ..kaya2 pon ..,klau gna duit bnda utk bnda remeh ..,abes jgk ..

  5. means…Yusry kna beli baju yang pakai buang?

    peace.. :)

  6. haha..biasa la 2
    aku pn slalu wat mcm 2

  7. cian yusri…

    xpe la dieorg jeles 2…

    sume org wt mcm 2…

    mne la nak igt kte pakai bju pe setiap kali nak dating kn…

    yg pnting org tersayang de sebelah kite…

    pape enjoy ur life…

  8. biar la ba dia.. he's only human..pakai baju yg sama got nothing to do with being rich or poor..

  9. baju dia, diri dia, duit dia..

    so wht ??????????????????

    tak mnyushkn org lain pon laaaa !!

  10. baju same pun masalah..mcm la yg nulis ni ari2 pakai baju lain.. aiseymen..

  11. Jgn kata mcm tu..brg mahal , mmg tahan lama. Brbaloi beli. Alah beli, menang mmakai. Sbb tu aku selalu beli barang branded..bkn nk brlagak..tp bole tahan lebih dr 10thn…

  12. hahaaa kantoi sudah…admin media malaya pakai baju terus buang, (mesti sebab malas basuh tuuuu.) sebab artis pakai baju sama pun jd isu. akal pendek nampaknya ;p

  13. and Admin Media Malaya FAILED.hahaha

  14. Pakai baju sama pun failed,topik apa kah ini..media malaya ni bengong ka..hih hih.

  15. x perlu buang baju tu,sedekah jer pd org yg memerlukan…..simpan lama2 buat apa….malunya!

  16. salah ke pakai baju sama…. dia bukan pinjam baju orang, lantak la nak pakai sepuloh kali pun…

  17. Biar lah dia guna baju lama. macam lah dia ingat dulu-dulu dia dating pakai baju apa. nampak sangat yusry ni bukan jenis orang yang suka pakai buang aje, tak membazir and tak tunjuk lagak. takkan baru pakai sekali dua, dah buang. alaa, lagi elok dia pakai semula lepas beberapa tahun. kalau dia pakai baju yang sama dalam satu tahun tu, confirm korang nak jadikan hal jugak.

    bila tengok kes ni, rasa2nya you all lah yang membuatkan artis2 kita tu membazir. baru nak pakai baju yang sama dua tiga kali, dah dijadikan isu besar dan ngata artis tak mampu lah, itu lah. ini lah. tak elok membazir. betul tak

    • betul tu saya stuju ….baju mahal tu yg tahan smpi skrg dn boleh d pki lagi,bgus yusry jd org kaya yg sederhana jgn jd org kaya yg blagak sombong dan angkuh …

  18. wah ramai betul yg backing yusry kru! geramnyeee hahahahahha

  19. AKu tak faham betul, biaq la dia nak pakai baju apa pun. Yang hangpa dok pakai spender sama 2,3 hari tu takpa pulak?

  20. takpe baju same…asalkan rambut lain hahaha..rambut yg 1st tu failed! hahaha

  21. hahahahaa….btui2….tu maksudnya dia x membazir….aku pn slalu wat ja….

  22. aah ADMIN MEDIA MELAYA yg FAILED.Itu kan time mjlis makan KRU..kalau dating mesti berdua.sukati la die nk pki baju die..tu namanya die tk jenis pakai buang baju..ko igt artis je dating pki bju sama..org len pon cmtu..nama pon bju die..Len ar ko nk wat cite yusri pakai baju pinjam ke..swimming suit ke..apelaaa.

  23. aah ADMIN MEDIA MELAYA yg FAILED.Itu kan time mjlis makan KRU..kalau dating mesti diorg keluar berdua..sukati la die nk pki baju die..tu namanya die tk jenis pakai buang baju..ko igt artis je dating pki bju sama..org len pon cmtu..nama pon bju die..Len ar ko nk wat cite yusri pakai baju pinjam ke..swimming suit ke..apelaaa.buatlah cerita yg tk jtuhkn maruah org..

  24. mmg tak failed…tp benggong jer….tau nak cari salah n jatuhkan org jer..cuba2 la bg pandangan or cite yg positif disebalik apa yg dia pakai tu…tu namanya dia xmembazir..benda yang tahan lama n boleh pakai byk kali,biar jer la dia nak pakai berkali2 pun..

  25. kebetulan je la 2….ala,kecoh la korang ni….

  26. ada ke org beli paju pakai sekali terus buang..? yg penting baju dia branded..mahal beb, tahan lama… ko hadoo..?

  27. aku baru nak maki kau.. tpi mcm dah bebakul2 je kau kena… padan muka.. admin media malaya FAILED !!!! Mang Ngaihhh Looooo…..

  28. lor……..pakai baju sama pun nak complain ke? kita ni, pegi keje baju ada 365 pasang ke?? biasa la kalo pakai baju sama tu….ishh..ishhh…..apa ddaaaa…

  29. peh…korang ni penyibuk btul…bab baju pun jdi issue…

  30. ntah pape! psl baju pn leh jdi isu……..

  31. kalau beli quiksilver 365 helai, bgos tanam pale mcm burung unte..

  32. admin page ni bermasalah hati dan jiwe la rasenye… sume org die nak kutuk. lntak diela nak pakai baju same ke tak ke. yang kau bermasalah sgt ni nape. hadoyaiiiiii…. takde otak punye olang.

  33. hadoii…sedeh aku tgk MM ni…ko bli bju pakai skali je ke?..maknanye ko mmg kaye atau ko blagak kaya?..aku xrse org kaye yg lain skali pakai dh buang!…entry ko mmg xmembina lgsg…ko 2 yg failed sbnanye…
    g 1,2 maknanya bju yusri 2 dia bli sndr,bkn sponsor!….

  34. MM…dalam 1 tahun uols punya koleksi baju sampai 365 helai x?

  35. yang komplen tu jeles la tu x dpt lisa surihani …hahahah

  36. alamakk !!
    isu baju pun nk havoc.!!
    biaq p laa dye..
    dah dye selesa ngn baju tue…

  37. ADOYAIIIIIIIII..NIE PON NK JD ISU KE..KLU CM 2 KOWG JD ARTIS PAS2 SETIAP ARY GUNE BJU LEN2 K..BIA BANKRAP BELI BAJU JE TAKOT KANTOI NGN OWG PNH PKAI BJU YG SAME KN

  38. kecoh tul..baju sehelai pun nak komen lebih2..apsal tak komen rambut die ker? lg havoc! biasa la yusry nak mengembalikn nostalgia lama dlu..hehhe

  39. yang ko lorat sangat dia nak pakai baju ape apesal? ko tuu macam kaye sgt tiap hari tukau baju baru. ntah ntah tu baju kesayangan dia. biarlaaa bongok

  40. Sumpah korang semue kelakar !! Pasal baju pon nak gaduh . . Mature lah sikit

  41. Munkin yusry dah lama tak keluar date. Setelah sekian lama menyepi , tibe2 bercinta dgn Lisa. Die mcm konfius nak pakai mcm mana nak keluar date.2

  42. Jgn jeles..drg antara org paling beruntung d dunia tau..

counter statistics