Saturday , April 19 2014
Home / Dunia Artis / Yusry KRU dan Lisa Surihani beraya di rumah terbuka bersama (4 gambar)

Yusry KRU dan Lisa Surihani beraya di rumah terbuka bersama (4 gambar)

Gambar ini diambil oleh Eyeloque Media sempena rumah terbuka abang Yusry, Norman KRU. Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

18 comments

  1. awhhh…so sweet=) but i still think dat lisa deserve sum1 much better den yusry…bkn duda bkn suami org maybe sum1 yg bkn dlm industri seni^_^ ape2 pun gud luck lisa

  2. cari la laki mcm suami farah brip brip tu… bkn artis tp still senang lenang

  3. sweet kaple..

  4. ENTAHLAAAA LA LISA NE…CANTIK, MUDA, AYU, PINTAR….BOLEH CARI SOMEONE BETTER THAN YUSRY 2…TAPI ANYWHERE KLU DAH JODOH KORANG X KEMANA JUGK…ANYWHERE SALAM AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN BUAT SEMUA……………

  5. LISA LEBIH SWEET DGN SHAHEIZY SAM,dorng mcm sweet kaple jer,tu pon klu kaple lar kn,he..he..^_^

  6. aku pun tak berapa nak setuju gak laaa

  7. sejak Lisa kapel ngan Yusry, terbukti juga anggapanku bahawa Lisa ni memang high maintenance orgnye. lelaki kerja biasa2 memang dia taknak pandang la. bukan mengutuk ye. tp ini respek sama Lisa. =)

  8. aku pun rase lisa sesuai dgn org lain…org biasa…maksud aku bukan artis….dulu sblm aku tau nasa nak kawin dgn marion, aku rase lisa n nasa sesuai…tapi ye lah…jodoh bukan di tangan aku…pilihan pun bukan di tangan aku…jodoh di tangan Allah…pilihan pula di tangan lisa….

  9. sesuai je aku tengok diorang ni. sama cantik,sama pandai, sama2 educated… saaaaaaaaanagt sesuwai

  10. lisa sgt sweet..i pn agree lisa deserves better..

  11. semoga berbahgia jika ada jodah, jangan tunggu lama2 nanti ada yang ketiga :)

  12. Salam anakenda berdua. Kalian kelihatan sangat cocok. Buat la solat istikharah, krn ALLAH tidak pernah tipu. Apapun berserah pd ALLAH semuga diberkati. Pekerjaan yang baik tidak elok ditangguh-tangguh. MAY ALLAH BLESS BOTH OF YOU ALWAYS.

  13. Kenapa rasa hubungan Yusry dan Lisa ni macam hubungan Yusry dengan Wardina dulu ?????????? Entah la…doakan yang terbaik:-) Pelik kadang – kadang tengok lelaki yang nampak cukup sempurna segala kemewahan dan kerjaya tetapi masih nak bercinta lama -lama…Kagum dengan lelaki yang sederhana tetapi tahu perhubungan yang baik itu adalah lebih baik apabila ada ikatan yang sah….

  14. Cuba la doakan kebahagiaan diorang

  15. mcm xde truna plk dlm dunia nie nk djadikan laki…
    duda pon nk ke???
    dh la lisa tu super cantik kowt…=/

  16. AKU SUKA LISA SURIHANI DAN AKU HENDAK BERSEKS DENGAN NYA!!!!!!

  17. hrap2 lisa xjd mangsa cerai yg sterusnye..mcm yusry ngn era dlu..hmm =/

counter statistics