Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Yusry KRU dan Lisa Surihani di Universal Studio, Singapore (10 gambar)

Yusry KRU dan Lisa Surihani di Universal Studio, Singapore (10 gambar)

Baru-baru ini, Yusry KRU telah membawa isterinya, Lisa Surihani ke Universal Studio, Singapore bersama keluarga. Lisa Surihani telah memuat naik beberapa gambar mereka bersama melalui laman sesawang Instagram miliknye. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

10 comments

  1. Sy suka tgk first pic tu nampak Lisa cute dan cantik Yusry pun ok gak tapi dlm gambar kurang hensem kat luar memang ensem giler… One happy Family…!!!!

  2. bestnye bercuti dgn 2-2 famili

  3. kenapalah aku tak jemu tengok kapel ni.suka sangat.

  4. cantik…tp lisa dh nmpak lurah tuu..jaga2 jgn luas sgt..

  5. haha kntoi lisa suka bgmbar mncung2 mlut.. haha funny …

  6. amboiiiii….lurahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh……!!!

  7. takde ke gambar diorang tengah bersetubuh.haaaaaa…………….bodo ke apa…fuckshitmotherfuckerhellstupidcrazyfoolbullshitsonofthebitchdog………………….media melaya ni baek sangat……………….

  8. namo sendiri

  9. lisa ni dah kawin makin tak senonoh kok ya pun ada gmbr lurah simpan la utk tatapan yusry or sendiri..kan tak elok nk tunjuk kat public….

counter statistics