Friday , December 9 2016
Home / Dunia Artis / Yusry KRU dan Lisa Surihani di Zurich, Switzerland (6 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

12 comments

  1. nampak mudelah yusry alamaklumlah dapat anak dara kuang3……

  2. suke sgt tgk diorang bahagia…. perkahwinan ini dpt menyangkal dakwaan yg bukan2 pasal yusri… tahniah skali lg…. sweet gitew..!

  3. semoag berbahagia

  4. mesti naik gondolla naik mount pelliar di swss wow tinggi gayat sesangat

  5. dah pergi wow tempatnya best rugi klau tak pergi

  6. Alhamdulillah moga perkahwinan mereka kekal selamanya

  7. iyerr…best la bbulan mdu pigi sna …..

  8. sepadan sungguh kamu berdua nih!!! tahniah……!

  9. Woow….bestny…hee

  10. rezeki jgn di tolak

  11. Sweet la dah kawin ambik gambar2 romatik mcm ni..ni ada yg x nikah tapi bergambar..amboi x igt..

  12. serius…mereka ni comei sgt..sgt padan..

counter statistics