Wednesday , June 28 2017
Home / Dunia Artis / Yusry KRU dan Lisa Surihani di Zurich, Switzerland (6 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Nassier Wahab dianugerahkan DIMP, bawa gelaran Datuk

Sekalung tahniah kami ucapkan buat penyanyi popular era 1980-an, Nassier Wahab, 55, apabila dianugerahkan Darjah ...

12 comments

  1. nampak mudelah yusry alamaklumlah dapat anak dara kuang3……

  2. suke sgt tgk diorang bahagia…. perkahwinan ini dpt menyangkal dakwaan yg bukan2 pasal yusri… tahniah skali lg…. sweet gitew..!

  3. semoag berbahagia

  4. mesti naik gondolla naik mount pelliar di swss wow tinggi gayat sesangat

  5. dah pergi wow tempatnya best rugi klau tak pergi

  6. Alhamdulillah moga perkahwinan mereka kekal selamanya

  7. iyerr…best la bbulan mdu pigi sna …..

  8. sepadan sungguh kamu berdua nih!!! tahniah……!

  9. Woow….bestny…hee

  10. rezeki jgn di tolak

  11. Sweet la dah kawin ambik gambar2 romatik mcm ni..ni ada yg x nikah tapi bergambar..amboi x igt..

  12. serius…mereka ni comei sgt..sgt padan..

counter statistics