Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / Yusry KRU & Lisa Surihani, food tasting sebelum majlis resepsi sebenar (6 gambar)

Yusry KRU & Lisa Surihani, food tasting sebelum majlis resepsi sebenar (6 gambar)

Baru-baru ni Yusry dan Lisa Surihani bersama-sama “food tasting” untuk majlis resepsi perkahwinan mereka. Biaselah, sape taknak makanan buat tetamu tak sedap walopun nanti mase majlis sebenar tak dapat makan dengan puas pun kan. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

36 comments

  1. Beria bagai nk rase2..kalo x sdp xdenyer ramai org oder..haha.. Ngade2 je lbh..werkkk!

  2. mengaoa mesti nk jgk mengata..

  3. tak main la reban2!!

    alaaaa…korang nie…mayb si reban kamben nie kuno n out of date kot…dia tak pnah la food2 tasting nie…bg we all normal je food tasting tue utk sbrg mjlis…yelaaa…kat area reban kamben manada food2 tasting nie…mkn je apa yg owank kasi ye tak?? 2yg jeles bla owank len mampu wat….si reban kamben nie jenis owank ceruk mana ntah…sibuk je nk mengata owank len ngada2…kan dh kena kutuk ngan aku!!!…uwwweeeekkk!

    • Oiiiii bangang! Tah2 ko tu dok dlm jamban ..sbb tu cm perak semcm je org wt test cmni ek…wakakaka..

  4. kamben mkn rumput la!! ha ha!!

  5. oi.. xbuat food tasting tu kuno ke? mmg ko spesis kaye. ko ingat sume org mampu nk buat food tasting ni.. klau ko balik kampung, pegi kenduri kendara org kampung, ade buat food tasting? jarang kot, tp rase maintain sedap..

  6. buat apa kita nak gaduh pasal orang lain..bukan kita dapat apa pun. Doa yang terbaik sudah yek..

  7. tak macho la tgok yusry duduk kepit…peah mmg tak suka tgok lelaki duduk kepit…confuse…

  8. Food tasting retis pun kini acara media? Fuck me! What is the world coming to? – Obe

  9. ahahhaha kelaka la kowang nie..sal food tsting pn leh gado..umm,,paper pon sweet la lisa..comei jer,,,semoger lisa n yusri bahagia dunia n akhirat…amin,,,

    • tul lah sal put tessting pun nak meroyan.x sabar nak tengok dia org kawin.mata lisa bengkak pun tapi still cun juga.geram aku tengok.

  10. mcm auww la plak tgk yusry dok camtu..

  11. hah..gaduh..gaduh…seronok nyer…

  12. Congrats Yusry & Lisa!

    seminggu lebih jer lagi majlis nikah dorg.. šŸ™‚

    saya ade tulis lagu utk yusry & lisa, video kat youtube.
    tajuk lagu tu ‘A song for Yusry & Lisa’.

    kot2 la dorg perasan comment ni, saye dedicate lagu tu special utk dorg berdua.

    Salam.

counter statistics