Thursday , September 29 2016
Home / Dunia Artis / Zain Saidin tak pakai baju nampak spender dalam Metro

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

37 comments

  1. kalau stakat gambar nampak getah boxer tu tak kira daring lagi tu… saya kalu nak boleh bagi gambar yang nampak getah skrap dan getah buku sekali…. kebetulan harga getah tengah meletop ni….

  2. mamat ni nak menambah perasa dalam industri artis m'sia..amek gmbr npk getah boxer …salah seorang yg tergila2 kan rozita che wan…dik akak janda gak dik tanak ke

    • tu die…. akak offer die saya pulak yang rase terpanggil…. offer saya ler pulak….

  3. offer diri lak akak ni….bg la org single mcm saya lak kawen..

  4. tak suka……

    tak bleh blah….uwekkkkkkk

  5. mcm2..ad jgk ea ambil gmbr mcm tu..

  6. puting tetek mcm popuan..geli i.hehhe

  7. Nsem gler…dpt pkwe mcmni kn besh!..wakakaakkaak

  8. Die nk tnjk die pki spender cap bum equipment tu..akakakakaka

  9. pakai BUM…!!! kilang kat Shamelin je ni…

  10. uuiiishhh!!! tumpah susu getah yg mak kutip td. terangsang!!

    tp mentang2 la kak rozita punya byk susu, yg kuncup ni xdernyer dia nk pandang. mendara la aku nookkk!!!

  11. dia ni teringin nk jd model bum equipment kot..hihihi

  12. Bukan apa, dia nak cakap yang dia beli spender tu cash.

  13. spender murah pn nk tunjuk..

  14. Setakat spender cabuk biru dan body sekeping tak yah ar pelakon ni..merosakkan imej artis malaysia jerk

  15. Yek eleh… Aku ingatkan Calvin Klein atau AX…

    Kalo sekadar Bum Equipment tak yah lah nak menunjuk…

    Niway u dun look sexy @ all! ur nips mcm nips budak blum baligh, tak steam! 🙁

    Faizal much better than u…. wahaha!

  16. cuba tengok gambar dia kat Facebook dia, Zain Saidin .. album I Can Be Your Superhero(Pinography).. nampak boxer dah skali.. makin kebawah seluar dia.. Boxer color purple.. alang2 dah tunjuk boxer tu, tak nak bukak seluar terus ke? mcm Justin Bieber buat.. tapi badan Zain ni hot jugak eh! cuma takda six packs je. Anyway, Boxer atau Boxer Briefs dia cantik, and ada bulu kat pusat lagi!! hehehe 🙂

  17. GEDIK JUGAK P[OMPUAN2 KAT SINI,DAH SANGAP SGT KOT.MEH AKU JOLOK DGN BTG PENYAPU JAMBAN…CAM BODOH JE KOMEN2 KAT SINI.

  18. blh wat one nigt stand.come zain come to me

  19. wa sokong lu zain..lelaki sejati tunjuk pusat biasa ar..

  20. Hello guys, x kira lah, nampak body ke x nampak body ke, nanti2 tuh x lah dia show lagi mcm tuh. Org yang "mat salleh" mcm dia ni, handsome okey!!! Walaupun dia ni ada darh kacukan, still handsome, smart ape dia mcm ni, but tak leh tengok full pic, hehehe.

  21. Sudah lah korang nak mengatakan dia tuh, kalau dia tengok semua yang korang komen ni, silap2 boleh nangis dia. I boleh bayangkan kalau dia menangis.Kesian aku tengok dia tuh..

  22. Prince of Persia

    sokong Abg Pusat..bagi aku lelaki sejati bab2 tayang pusat ni biasa arr..baru cool beb, sume laki pakai suar bawah pusat..aku sendiri pun pakai suar bawah pusat..so bila shirtless of course ar nampak..korang sume tak yah nak hipokrit ar..same je..biasa la laki nampak pusat ni..

    • setuju…lagi bawah suar lagi cool..baru lelaki bro..ape barang pakai suar atas pusat..kasi nampak sket..baru lelaki

  23. lelaki dan pusat..seksi! would love my bf to be like this..

  24. haha dha body seksi, rugi tau x tnjuk … haha lol

  25. adik zain memang suka yg janda ke? Akak dah 5 tahun menjanda.. tiap2 malam rasa sunyi takde org nak gigit bijik kakak… kalo adik zain terbaca ni, contact akak ye. mmuaahhh

  26. hahahahahaha,, x bole bla

counter statistics