Saturday , December 3 2016
Home / Gossip Panas / Zarina AF Nyum Nyum

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

26 comments

  1. Ala gaya santai.
    Lagi hebat BCL kan.

    Tapi nasib lah tak nampak sangat.
    Tapi artis ni kalau ke Over The sea je
    Kena pakaian gitu,
    Tapi kena pandailah segalanya.
    Jangan lah terlalu tonjolkan.

    Selamat bahagia Khai & Rosma
    (tetiba je)

  2. LOL… tol aa xble lawan BCL bab2 'pakaian' santai nih

  3. oh zarina….. nyum nyum betol…

  4. artis sekarang glamer je…bakat x tahu lah

  5. die ni asik pki seksi je..glemer tah kemane..culture shock la tu

  6. mcm org kg br kuar bandar jek..hehehe

  7. Untung Khai tidak kahwin dengan budak ni kalau tidak….sama2lah berkongsi dosa…

  8. ngantuk aaa… keje pun byk.. aduhhh… xde cite baru ke MM…? klu ble cite yg elok2..yg sedap dibaca dan enak mata memandang… kang Ramadhan ni.. 😀

  9. zarina nie mmg sexy beb.. Balak dia budak melaka..

  10. sexy ke macam ni? biaser jer…

  11. nie mmg biasa biasa jek.. Maksud aku, kat hari hari biasa.. Kat jb laa… dengan bmw dia tuh.. Sexy tak hingat…

  12. takde la lawa sgt minah ni

  13. ek eleh minah ni..
    dlu sblm dpt msuk af pnyela sopan n alim je..
    skali pas glemer (xdela glemer mne) pnyelah seksi.ni mmg bt2 cultre shock ni!!!!

  14. ntah.. dulu kemain sopan.. Maklumlah, penyanyi yayasan warisan johor laa katakan.. So gaya gaya perempuan melayu terakhir laa. Tapi skrg.. hmmmpp

  15. biarlah dia……dosa pahala tanggung sendiri beb…….

  16. macam pelacur..

    ketiak berdaki..

    mampus sudey..!

  17. bukan pic 1st dia pegang rokok ke

  18. TAK BAIK KORANG KATA KAT DIA NI NANTI KENA BATANG HIDUNG SENDIRI BARU KORANG TAU ^_^

counter statistics