Tuesday , July 29 2014
Home / Dunia Artis / Zarina AF2 bertudung

Zarina AF2 bertudung

zarina-tudung1

Bulan Ramadan semakin hampir, kerap kita lihat gambar artis semakin ramai bertudung apabila bergambar. Tetapi kalau perubahan ini hanya setakat menghormati bulan yang mulia ini, simpan sahaja di dalam rumah. Lagi gambarnya bertudung menyusul…

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

13 comments

  1. takat utk fotografi je xyah la..kt luor seksi gle..tergedik2..hipokrit je sume artis!

  2. uitttt komen zarina tu bukan komen orang yg komennn….

  3. iye… dia mmg sgt la seksinyeee.. slalu nmpk dia mkn kat area jusco equine park

  4. hmm posing je… xpe aaa at least ok dr yg pakai baju x cukup kain

  5. ceh dgn lina, jangan gado2.. nanti due2 komen terpakse didelete untuk kesejahteraan bersama ;)

    • sape gado? ish..deme yg byk sgt songeh..skati la nk komen ape2 pn…ade je nk jwb..tahpepe..hahaha

  6. dah mula nak gaduh dah….tak habis2
    admin…please do something !!!

  7. Teng3x… admin dah warning…kang dah kena! Aku cam Aiman gak, x kisah.. korang komen je aaa pe pe pun… nk komen gambo ke, artis ke tukang komen ke.. sekati… aku bace je n tupang gelak di saat ketensenan tahap maksima keje kat opis ni…eii sok dah ni nk kena submit…aduhhhh!!!

  8. cantik..ikut dia la nak seksi ke apa..dosa dia,dia yang tanggung..klau tknk dosa.jgnlh tgk..nak mengata dia buat apa..kiata pun x lari dari dosa..cakp pandai pasal dosa..yang mengata orang tu bukan dosa jagak k??

counter statistics