Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / Zarina Ann Julie bertunang (3 gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

46 comments

  1. trus kawen jerla..xyah nk tunang2 g..da bnyak sgt kontroversi ko ni..huhu~

  2. oo dah tunang? oklah tu, nnt cepat2 kawin elak kan fitnah. ni boyprend baru lain plak ek?

  3. Kcian dkt laki yg dpt ppuan cmni..ish3..

  4. lol.. ingat bertudung rupanya bertunang..haha nak dekat dua2 perkataan tu..tambahj ada gambar tudung kat atas tu..

  5. ada gak orang nak? malangnya mamat tu..

  6. camne la parents mamat tu bleh terima zarina ni?

  7. Cincin apa tu? Macam main2 ja. Macam cincin tikam (beli ceklat atau jajan kat kedai runcit, putar roda tikam dapat la cincin atau barang2 merhepek free).

    • hahahahaaaaa.. pandai2 jer ko patrick

      • Betul la Natts, masa kecik2 dulu aku suka beli tikam2 ni. Aiskrim tikam, ceklat tikam, belon tikam… lompat tikam pun aku suka jugak. Sedap kuih ni…

        • like juga kueh lompat tikam..terliur sudah…

        • Patrick Star >Bila dah beso ko tetap main tikam2 lg ke x..? Bilo beso pertaruhan tikam pun makin beso eh.. Tikam nombor ekor 4D n toto lak.. wakaka

          • Wong Fei Hong,

            Dah besar dan dah kurang jahilnya, aku tak de la main tikam2 lagi apatah lagi tikam2 macam yang kau maksudkan tu. Haram-berdosa. Masa kecik lain lah, jahil dan naif.

  8. korang kalo bab mengutuk bagilah kat korang.. suka betul tambah dosa yg dah bertepek2 tu..

    • yerlaaa asek laa mengata… kita manusia semua tak perfect pun… x payah laaa nak berprasangka buruk sgt kat org… dia dah bertunang da bagus laaa kan

    • milah > Dia yg bagi dan buka peluang utk org nk kutuk dia.. Jgn salahkan org yg mengutuk.. 😉

  9. kenape die bertunang media tak tahu ? knp nak sebunyi2 ?

  10. Perempuan baik untuk lelaki baik, perempuan keji untuk lelaki keji.

    Lelaki baik untuk perempuan baik, lelaki keji untuk perempuan keji.

    Dah tulis siap2 dalam al-Quran.

  11. kaler hitam? cam ada kematian je..

  12. emas naeekk… pakai cincin silver jek? kih kih kih 😛

counter statistics