Monday , December 5 2016
Home / Gossip Panas / Zarina Ann Julie ditangkap positif dadah jenis ketamin

Zarina Ann Julie ditangkap positif dadah jenis ketamin

Seorang pelakon adalah antara yang ditahan dalam satu sekatan jalan raya ‘Ops Perayaan Tahun Baru Cina’ berhampiran Terminal Penerbangan Tambang Murah (LCCT), di sini malam tadi.

Pelakon yang pernah membintangi drama seram bertajuk ‘Anak Pontianak’ itu ditahan setelah mengaku mengambil dadah jenis ketamin ketika diarahkan menjalani ujian saringan air kencing.

Pelakon itu yang sebelum ini pernah mencetuskan kontroversi ditahan bersama rakannya yang turut mengaku mengambil dadah jenis syabu, dalam operasi yang disertai anggota Agensi Anti Dadah Kebangsaan (AADK) Selangor dan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Negeri Sembilan.

Penolong Pengarah AADK Selangor, Nani Sikin memberitahu pemberita kedua-dua mereka yang masing-masing berusia 24 tahun itu akan dibawa ke pejabat AADK Sepang bagi menjalani ujian air kencing.

“Mereka tidak boleh disahkan lagi positif mengambil dadah sebelum ujian saringan air kencing dihantar ke Jabatan Patalogi untuk pengesahan.

“Sekiranya kedua-dua mereka didapati positif mengambil dadah buat kali pertama, mereka akan diletakkan di bawah pengawasan komuniti oleh AADK,” katanya.

Operasi selama kira-kira tiga jam bermula pukul 8 malam itu melibatkan 27 kakitangan AADK dan 20 penguatkuasa JPJ.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

17 comments

  1. ditahan setelah mengaku??pelik.mengaku ke?dalam berita tv3 diorang enggan menjalani ujian air kencing tp kemudiannya bersetuju untuk diuji d tempat lain.ujian awal didapati +ve dadah tp akan ade lg saringan

  2. ish ish ish ish ish…

  3. KALO DH PERANGAI TU MACAM JAMBAN!! MMG MCM TU LA..LANTAK KOLA..DH MMG ARTIS XDE MARUAH MCM NI LA JADI NYE!!

  4. I suka gambar julie – mengancam siot

  5. such a slut!!!

  6. tak abes2 wat prangai minah ni…
    yg dulu pny kes kate super impose…
    yg ni pon sme gak ke…
    poyo tol…

  7. ban la minah bodoh ni !

  8. TENGOK DIA PAKAI CAM NAK NAMPAK TUUUUTTT

  9. artis xde moral cmni wt nyemak industri seni jek,.,,,muak n mual tgk perangai..buget nk jd paris hilton kot..kui..kui..kui…

  10. biarkanlah dia,jangan pula sakit hati tengok dia,yang kita?diri sempurna x?tapi apa pun dia mmg tak layak nak jadi pelakon..buat malu keluarga dan nama malaysia je..harap nak jadi pelakon tapi buat perangai pula..

  11. ala.. bukan die sorang je yg berperangai mcm ni kat dlm malaysia ni… ramai lagi anak muda.. yg masih bersekolah pun ada.. cuma parents dorang tak tau.. sbb tak keluar tv or news paper… die ni jadi perhatian jadi issue sbb die public figure.. memang memalukan keluarga bila dh kantoi..

  12. huh meletop….geram tgk

  13. zarina ann julie barang baik.. sdp klu dapat ni.

counter statistics