Monday , October 20 2014
Home / Dunia Artis / Zarina Zainordin AF bersama kekasih

Zarina Zainordin AF bersama kekasih

Zarina Zainordin dikatakan sedang bercinta dengan pelakon lelaki Ungku Ismail Ungku Abdul Aziz. Pertemuan mereka dikatakan dipertemukan ketika berlakon bersama dalam drama Syurgamu Ramadan. Zarina dan Ungku Ismail kini sudah menjalinkan hubungan selama 3 bulan.

Zarina cakap supaya para peminatnya tidak melihat perbezaan umur sebanyak setahun antara dia dan Ungku Ismail sebagai penghalang percintaan mereka berdua kerana dia melihat pasangannya itu sebagai cukup matang.

Kami: Baru 3 bulan perkenalan dan sibuk war-warkan kisah cinta. Unbelieveable!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

13 comments

  1. baru 3 bulan ja? kira bercintakah? wah.. ekspress..
    tunggu pula bila 'clash' nnt!
    bwahahahaha..

  2. pelakon jugak ker pakwe nye zarina ni?

    Dato' Najib Buta Sejarah?

  3. wahai media malaya..rasenye u all salah bace ni.. kat papaer kan kate dorang da 3 TAHUN bersama…n bknnye 3 BULAN mcm yg u all katekan.. harap maklum..

  4. kira ok la da bgi tau drg ada relationship..nti x bg tau..korang jgk yg sibuk2 nak ambik tau..LOL!!

  5. dlm paper smlm ckp 3thn,tp lam ni mention 3bln…ne 1 ni?….ke aku yg slh bace?….tp setau aku drama 2 kuar mse pose hari 2…

  6. huhuhu… prust lgik…..
    nape mamat nih pilih zarina…
    zul dah pilih abby… huwaaaaaaaaaa……….

    nak g tjun sungai ar mcm nih………

  7. ni la manusia….kalu tak megaku bercinta sibuk2 nk korek da bg tau kutuk2 plak….what the f**k

  8. nape tls paper umo bkn ukuran? laki tu mude ke dah tua? ahhahaa

  9. nampak baik la muka budak lelaki ni.. moga berkekalan. Zarina pun cun dgn kebaya hitam tu.

  10. xpe lah dr couple yg xngaku becentha tp bile dh pakwo di ganggu gugat baru nak mengaum 1 dunia yg tu pakwo dio…hahahaa…ape pun dia 2org ni xhipokrit cam artis yg plastik konkrit tu…udah la xngaku rampas laki org..xngaku becinta bile artis lain dok rapat dgn pakwo dia tu baru gelabah bgtau 1 dunio yg tu pakwo dia…cis..cis..keju..cis…

  11. g kawen ar tros..
    semak jer nak cinta2 pastu putus..
    kawen cerai tros kan bgus..
    da mmg lumrah artis mcm 2 kan..

counter statistics