Thursday , April 17 2014
Home / Dunia Artis / Zarina Zainuddin bersama anak-anak (4 gambar)

Zarina Zainuddin bersama anak-anak (4 gambar)

Lagi gambo dan gambo penuh after le lompat.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

14 comments

  1. Caring mother…..like..!!

  2. comel2 anak dia.. keluarga bahagia :)

  3. semua ikut muka mak… =)

  4. Sape kata jadi bini no. 2 tak bahagia?? Zarina ni ok je pe! Pasti ada kelebihannye bagi suami kawen lebih dari satu kerana buat suami gembira satu pahala gak. Suami kawen lain bukan pasal suami dah tak sayang pada no. 1 cuma mane-mane kekurangan ada pada no. 1, pasti semua ada pada no. 2. Baru complete citarasa suami. Ni baru suami bagitahu niat nak kawen lagi,terus melenting suruh pilih antara satu. Mestilah pilih yg muda dan yg bergetah walau masih sayang yg no. 1. Habis dah dipaksa suruh pilih..

    • Bini No.2 :: awak ni ppuan ke lelaki? statement awk bt sy fkr 2kali..bkn fkr nk bg laki kawin lg 1 tp fkr mampukah suami zaman skrg ni nk berlaku adil…ngeee..adil batin je semua org bole..hehe..xcy tnye org lelaki..kan kan

      • kalau dia lelaki, boleh faham la.tapi kekurangan pada no 1 nak carik no 2.mcm lelaki perfect la kan.apa kata kalau lelaki kurang, kita cerai pastu kawen lain? kawen lebih pd 1 tu utk membela nasib wanita.bukan nak puaskan nafsu laki.

        kalau dia ppuan, biasalah…..yg no2 ni mmg carik beribu alasan sebab lapar sgt ke laki orang.tak nyempat2 dah

    • Amboi!! Nak memenuhi citarasa suami je!!citarasa isteri? Kemahuan isteri?campak kat lombong?? Zaman sekarang ni yg manusia sentiasa sibuk sampai takde masa nak bermesra bersama anak bini, mana bole berlaku adil kalau ada family lebih dari satu?? Lain lah dapat laki yg mmg da tua anak2 dgn isteri pertama dah besar2 tapi masih lagi meggatal nak menikah pompuan lain, and pompuan miang yg sanggup melayan org tua kaya mmg banyak kat luar tu! Fikir lah perasaan anak bini dulu sebelum fikir nak memenuhi citarasa yg tak pernah puas tu!

    • Amboi!! Nak memenuhi citarasa suami je!!citarasa isteri? Kemahuan isteri?campak kat lombong?? Zaman sekarang ni yg manusia sentiasa sibuk sampai takde masa nak bermesra bersama anak bini, mana bole berlaku adil kalau ada family lebih dari satu?? Lain lah dapat laki yg mmg da tua anak2 dgn isteri pertama dah besar2 tapi masih lagi meggatal nak menikah pompuan lain, and pompuan miang yg sanggup melayan org tua kaya mmg banyak kat luar tu! Fikir lah perasaan ank bini sblm nak memenuhi 'citarasa' tu!

    • Amboi!! Nak memenuhi citarasa suami je!!citarasa isteri? Kemahuan isteri?campak kat lombong?? Zaman sekarang ni yg manusia sentiasa sibuk sampai takde masa nak bermesra bersama anak bini, mana bole berlaku adil kalau ada family lebih dari satu??

  5. untuk gambar no 3 ..rasa2 anak dia 'terangsang' X..haha

    • bodoh la ko ni.takde pikir benda lain ke?mak die sendiri pun nak teransang.letak otak kat tut je.

  6. hello OLDTRAFFORD…mmag x sononoh la ko ni…bodoh bangang…anak ngan mak pn ko fkir camtu ke….mmag otak letak kt lutut ko ni…cuba la fkir cerdik skit…ko ni mesti jantan kn?org jantan mmag fkir tu je…x de benda lain…byk sangt tgok cite blue agaknye…sampai otak pn blue

  7. da bujang anak aee..

  8. Beri lah komen2 yg baik sikit. Jngan pikir yg tak elok aje.

counter statistics