Thursday , October 23 2014
Home / Dunia Artis / Zaidi Omar langgar penunggang motor, mati

Zaidi Omar langgar penunggang motor, mati

zaidi-omar

Lokasi: Jalan Lingkaran Tengah 2 Kepong, Kuala Lumpur
Tarikh: 5 Nov 2009
Jam: 1 pagi

Info: Nama penunggang motosikal- maut di tempat kejadian ialah Tuan Mohamad Nul Hakim Tuan Long, 21 tahun berasal dari Pengkalan Kubor, Tumpa, Kelantan. Kereta yang melanggar adalah kepunyaan seorang artis popular dan punca kemalangan maut ini masih dalam siatan pihak polis. Gambar kemalangan menyusul…

IMG_0147

IMG_0149

IMG_0152

IMG_0157

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

31 comments

  1. woi tu zaidi omar bongok bukan zed zaidi!!!ape la!!!name je website artis!!!

  2. aaa..aaa…ler..aku pung jadik confius…sebab baca berita umur 50an…zed zaidi kan muda…adesss….media malaya tak kenai artis rupanyer…heheheh

  3. mediamalaya ni kn tau aibkan org je..die mane tau name2 artis sgt..wakakka..

  4. hahaha..tumpang gelak jer

  5. Dia belum sabit salah lagi la.. Masih siasatan lagi..
    belum tentu dia yang langgar

  6. mmgla dia yg langgar..tapi budak moto tu nak lari roadblock then melawan arus lalu lane paling kanan..tentula zaidi omar tgh laju n mana sempat nak elak…bukan salah dia gak…budak tu pun xder lesen moto tat y dia lari…paper yg tulis cmtu k…

  7. aku laki tiri mak dia..

    • dalam islam ada istilah ‘laki tiri ke’?
      atau maksudnya laki simpanan?sbb lau suami..mana ada suami tiri…hahaha….

  8. hah kaw…x pasal2 mediamalaya lak kena kutuk =P

  9. hahaaaahaaaaaaaaaa..MM mmg bongokk

  10. dalam islam ada istilah 'laki tiri ke'?

  11. mane ade laki tiri..gle ker..

  12. masa baca newspaper salahnya penunggang motosikal kan. dia lari dr road block masuk arah bertentangan dan langgar kereta tu.

  13. salah penunggang motor tu la..sape suh msk line org

  14. apa leh wak namapun kemalangan… lam paper report penunggang motor tu msk lorong pastu melawan arus, kena plak lorong laju, mmg aa kete laju ctu kang klu slow kena saman laks x pun kenderaan lain hon2 bising….sure x sempat elak punye…

  15. ada org menyamar jadi aku k..aku xtulis pun laki tiri ker…siye sape yg menyamar n membusuk kan nama aku ni…LALA marah ni…

  16. dah nasib dah……..

  17. tah..aku xkesah…banyak jer pahala aku dapat…bila org bodo tu menyamar n dh membusuk kan nama aku..thanz M..luv u…
    akal:sampai ati ko kata aku buta agama…tah2 ko kot yg menyamar jd aku..saje nak menjatuhkan aku..huahuahua

    • dh name sape2 pn bleh gune..hahaha..wei email lain tu x jd masalah la..ape korang igt org kt sni sume boh name email btl2 ker..? main bedal jer..macam2 email bleh..ttp gk komen kuar..ahahahahahaha..tah btl idak nyamar..cube try nick korang dgn email korang pastu wt nick tu dgn email lain..same jer bleh post..so dh x dpt bezekan lagi dh…wkakakaka..ko tpu la tu ek..dh malu nk cover

      • alah lala…everyone makes mistake ma….hah!tgk tu..mau tuduh2 lak..mana la aku tau..dah nama ko y terpampang..xkan aku nak kutuk oit la..

counter statistics