Sunday , December 4 2016
Home / Gossip Panas / Zeyna & Juliana Evans Berhibur di’kelab malam

Zeyna & Juliana Evans Berhibur di’kelab malam

zeyna-juliana-evans1

Saya tidak menganggap ini merupakan gambar panas mereka seperti yang digembar-gemburkan oleh sebuah laman web artis yang kurang popular sebelum ini. Gambar ini hanyalah gambar mereka berhibur di’sebuah kelab malam di ibu negara sambil menggayakan keseksian mereka. Lagi gambar menyusul… zeyna-juliana-evans2

zeyna-juliana-evans3

Untuk pengetahuan semua Zeyna & Juliana Evans ini merupakan pelakon di’dalam filem Kami The Movie.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

15 comments

  1. aik baju clubbing ngan baju untuk cover b*pop baju yang sama kan? kekeke

  2. apa2 pun x sabar nak tgk zeyna berlakon dlm impak maksima vs rempit..

  3. bodo aje… pic2 mcm ni.. pun nak jd issue.. hey korg ni agaknya.. mcm dah kekurangan kerja kan.. lalalala..

  4. lady panas ntah2 ko pun same..sbb ko cam terasa jerk..

  5. muka je cantik perangai beruk…taubat la…

  6. kalau lah aku dapat c juliana evans tu, aku akan pastikan yg dia sentiasa akan mendapat kenikmatan dalam hidupnya..

  7. comel ah zeyna tu…
    betul2 ni gamba biase je…
    biase ar remaja skrg…kalau kat luar bandar tu lain cara sosialnya..
    kat KL cm nilah…
    nk g club tu asal pandai jaga diri bagi aku ok je…

  8. no wonder aaa xde ribut tetiba dia digugurkan sbgi pengacara satu program berkonsepkan belia…well klu dah peel lagu ni, takan le penerbit nk tutup mata je. yg klakanye si Juliana ni ble plak wak statement lam paper yg terasa dirinya teraniaya. sendri buat sendri tnggung aaa beb… Reti2 aa tgk kesalahan sendri atau muhasabah sendri sblm tunding jari kepada sesapa…..

  9. Tak sangka lak, pelakon2 ni cam ni ek..ingatkan standard cam remaja bese, banyak duit camtula, KL la katakan..huhu.

  10. hurmm tk paham2..pe la yg best sgt..
    tu yg tkleh jd bila benda ni jd biasa..semuanya biasa~mmg hancur la akhirnya..
    tk paham betul lah..

  11. budak2 sunway college..anak org kaya..mmg la

counter statistics