Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Zulkilfli Ariffin ikut jejak Memey juga

Zulkilfli Ariffin ikut jejak Memey juga

Nampaknya Zulkifli Ariffin sudah memulakan langkahnya seperti Memey Suhaiza untuk lebih merapatkan diri dengan Abby Abadi dengan anaknya. Ye‘lah, kalau nak jadi calon suami & ayah yang bagus, kena’lah ambil hati anaknya pula, ye dok? Hati maknya dah ditawan dah, sejak balik dari Hong Kong. Uhuk terlepas cakap pulak. Katanya urusan perniagaan. Tapi sampai la ni tak pernah nampak pulak diorang ni cerita pasal perniagaan’kan. Kah kah kah Opss kantol pulak. Lagi satu gambar di bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

8 comments

  1. bila dh smpai tahap ni hbngn depa @ akn m'capai tahap yg lbh lg, msti bg Abby; "inilh hikmah d sbalik smua yg t'jd.."

    p/s: klu dh rase hbngn tu t'arah kpd 'jodoh', buatlh elok2. cpt2lh kawin. x manis 'tunjuk' hbngn cmni lame2 tnpa ikatan. jgn ikut style 'sebelah sane'..

  2. cute couple..

  3. hensemmm nyerrrr..cair2….hensemnyer….bertuah ler badan abby toh,,kalau lew aku dapatttttttttt…kompom x carik jantan laen dh..kn ku pelok serapat2nyer…ensemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm…ptt la MJ ni pun ia2 no nk menjanda kembaliiiiiiiiiii…uhuuuuuuuuuuu

  4. tp kan,,xpatot la c ensem nih mmpunyai hbgan yg terlebihhhhhhhhhh sudahhhh kat MJ nih,,z seswaiii,,MJ ni ank 3 tuh,,,,,huuhuuuu…cr lew yg bujang ye abg ensemmm

  5. seme2 single, klu dah suke sama suke elok le disegerakan menda2 yg wajib, apa lai nikah le..

  6. yelaa…at least si norman hakim tu tu dpt jugak la pakai keta baru.si zul ni pakai keta 2nd hand pun jadi laa…drpd dok naik moto je kann…

  7. ok apa diaorg dua…

  8. okla 2 abby..ngam..

counter statistics