Wednesday , April 14 2021

AC Mizal dan keluarga bercuti di Gold Coast, Australia (13 Gambar)

Melalui Instagram miliknya AC, beberapa keping gambar percutian di Gold Coast, Australia telah di muat naik. AC Mizal telah bercuti ke sana bersama keluarga termasuk ibunya. Gambar penuh selepas ini.

Sumber dipetik: Gosip Tempatan

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

7 comments

  1. eh jap…konpius la…anak ac nie 2 org je ke??? ngn binik lame xde ke??

  2. dia tak bawa la tu..kalau tak silap ni g time raya kot..

  3. tak kanlah bini dia nak !!! bawak anak2 tiri sekali!!!!

  4. bukan la.. ac nak jumpe anak ngan bini pertama pun tak dapat…cam ne nak bawak g bercutiii

  5. apapun doakan kesejahteraan mereka Allah lebih mengetahui segala-galanya..siapa kita untuk mencerca mereka doakan yang baik-baik sudah la