Tuesday , December 10 2019
Home / Gossip Panas / Adlin Aman Ramli kutuk Zed Zaidi di twitter mengenai persatuan Seniman

Adlin Aman Ramli kutuk Zed Zaidi di twitter mengenai persatuan Seniman

Setiap tahun, pasti ada sahaja berita kurang enak mengenai Persatuan Seniman ini. Kali ini, Adlin Aman Ramli sebagai Juru Audit persatuan itu mulai mengutuk Presiden persatuan itu di laman Twitter.

Segalanya berpunca apabila Zed Zaidi selaku presiden persatuan telah membuat laporan polis terhadap bendahari persatuan iaitu Vanidah Imran kerana melarikan buku cek milik Seniman.

Adlin telah mengutuk sekeras-kerasnya tindakan Zed Zaidi sehingga menggelarnya sebagai bodoh. Ikuti tweet yang dikeluarkan Adlin di bawah.

Ini pula jawapan daripada Zed Zaidi berkenaan dengan tindakannya membuat laporan polis

Sejak barisan ahli baharu ini dipilih sebagai anggota jawatankuasa, memang agak rumit menguruskan persatuan kerana kebanyakkan mereka pelakon terkenal. Baguslah mereka semua bersemangat untuk berpersatuan.

Bila ramai sangat yang tinggi ilmu lakonan apa yang saya lakukan sentiasa dipersoalkan dan dicari salah. Kalau mereka mahu jadi presiden, dahulu semasa pemilihan kenapa tidak mahu bertanding dan letak nama mereka.

Seniman ini sahaja persatuan yang susah kerana banyak sangat orang yang kaki bantah berbanding yang betul-betul nak buat kerja.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Fasha Sandha berpeluk mesra dengan Aidil Aziz di Lapangan Terbang?

Video berdurasi 22 saat ini diambil netizen seperti kelihatan Fasha menjemput Aidil yang baru sampai ...

counter statistics