Monday , January 25 2021

Agnes Monica berambut pendek

26

18

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

12 comments

  1. macam rambut seorang lesbian

  2. rambut u cantik la MOD

  3. Macam pelik je muka die bile rambut pendek….

  4. xseswai la…rambut dlm telemuvee jelita tu cute giler…

  5. dia potong pendek,sebab rambut dia rosak kot??hehe..manalah tahukan..setiap hari asyik berlakon,berdandan jer…kalau menggunakan kimia yang berlebihan kat rambut akan membuat rambut kusam dan tidak bermaya..hehe…

  6. rambut dia salah potong, so dia potong pendek terus la.

  7. potong cam mane pun ttp cute

  8. aiman tak kisah

    wah so cute apa2 style dia tetap cantik mcm pelakon korea gitu….

  9. Comelnyeeee si Agnesssssssss!!!!!Aku sukeeee……Pas ni giliran Misha Omar pulakkkkk!!!!!

  10. cute la tu

counter statistics