Friday , December 2 2022

Alamak gambar Nana EraFM pregnant nampak bra

nananampakbra

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

7 comments

  1. john dengan labunya

    Pehhh…lagi2 pregnant lagi lah mantap

  2. baik tayang terus…tak payah pakai bra..kihkihkih

  3. hadooiiii…. klu binik dh jenis cmni, sape nk bimbing sape ni???

  4. di petik fesyen do & don't lam cenel E! – jgn pakai baju smpi nmpk bra… euww rules ni pun aku dpt dr pereka2 fesyen barat… klu kat sana dah kate not appropriate kat Malaysia ni lagi2 org Melayu laaaaaaaaaaaagi le nampak kurang sopan… aduhh nk berpakaian tu agak2 aaaa…

  5. SUSU CAP GANTUNG !!!!

  6. mcm jamban!!

  7. isan yg menasihati

    wei korang sume..x baik..dia mana nk tau klo bra dia nmpk…mybe bagi dia bju tu ok…cuma penata cahaya tu yg jd pnyebab bra dia yg putih kt dlm tu jd menonjol…..heiiii….kornag nie mana p akal…tu pun mau ckp ker…tau nk mengondemkan org jer…tulah org melayu…perangainyer…mmg aku pun melayu tp melayu mmg suka menjatuhkn maruah bangsa sendiri……pikir-pikirknlh yer…dh nk puasa nie bertaubtlh….