Wednesday , August 17 2022

Amani Manis Dan Berbakat

Apa yang menarik tentang Amani yang anda perlu tahu ialah Amani menjadikan Seniman Agung Allahyarham Tan Sri P. Ramlee sebagai salah seorang idolanya. MediaMalaya yakin Amani mampu pergi jauh lagi dalam bidang lakonan ini.

Amani juga memberitahu bahawa dia tidak boleh berada di dalam keadaan yang sepi jadi dia sentiasa membiarkan televisyen atau radio di biliknya dalam keadaan “on”. Apa lagi jejaka-jejaka diluar sana, pikatlah gadis comel ini, temanilah hidupnya. Haha!

Amani merupakan seorang yang kedekut tahi hidung masin. Itu dalam bahasa kasarnya atau bahasa lembutnya seorang yang berjimat cermat.

Dia kini bergiat aktif di belakang tabir dunia perfileman. Kini membantu Yasmin Ahmad sebagai 3rd assistant director untuk filem terbaru Talentime.

Suka buli abang iparnya Ashraff, Ashraff merupakan suami kepada akaknya, Sharifah Aleeya yang suatu ketika dulu heboh mengenai gambar mereka berpelukan tersebar di internet.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

2 comments

  1. sgt suke caranye.even satu malaysia pernah dulu heboh mengatakan perihal ank mude ini in term dy terase bodoh when speak in malay,itu semue persetankan.she got style xcly.sgt berbakat lah dy.kan.kan.hehe.

  2. Dah bakat dia sekeluarga dlm bidan lakonan