Friday , April 16 2021

Audi Mok Bakal Mengahwini Nikki

nikki-audi-mok-kahwin

Masih ingat entri kontroversi bertajuk Kulit Album Terbaru Nikki Bakal Timbul Kontroversi sebelum ini? Dengar katanya Nikki bakal mendirikan rumah tangga bersama komposer terkenal, Audi Mok. Berikut adalah secebis petikan yang di’ambil dari akhbar Metro susulan kenyataannya yang akan berkahwin sekitar bulan Jun ini.

Ketika ditemui pada sesi fotografi khas bersama Rap, Nikki mengesahkan berita gembira itu dengan menjelaskan dia dan Audi merancang melangsungkan perkahwinan Jun ini.

“Memang benar saya sudah bertunang, tetapi ingin jelaskan di sini, saya tidak berniat untuk merahsiakannya daripada pengetahuan umum. Sebaliknya saya tidak suka ia dihebohkan atau sengaja mahu memukul canang.

“Pada saya, ia perkara peribadi dan tidak ada kaitan dengan kerjaya seni. Bagaimanapun, apabila ada yang bertanya mengenainya, saya akan berterus terang dan mengaku memang benar kami sudah bertunang,” katanya.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

2 comments

  1. AUDI MOK…. HANG NI gmoK LA….. TERUK-TERUK PUNYA GMOK…..

  2. HANG NIE GELOJOH LA…POLOK ANG BARU TAU

    KECIK….