Sunday , March 26 2023

Betul ke Video Syafiq Kyle Beronani tersebar? (Video)

OMG! di bulan Ramadan ini perkara yang paling kita nak elak ialah penyebaran video tidak elok seorang artis. Ketika ini, populariti Syafiq Kyle kian meningkat. Namun disebalik tu, sedang hangat memperkatakan bahawa terdapat beberapa video Syafiq beronani atau erti kata lain melancap tersebar di laman sosial sejak petang semalam.

Video berdurasi 7 minit 21 saat itu memaparkan seorang lelaki mirip kepada artis Syafiq Kyle sedang memuaskan nafsunya dengan melakukan onani ketika sedang phone sex dengan seorang wanita yang hanya dikenali sebagai Mira.

Buat masa ini, pelbagai pertanyaan di fikiran selepas kami tonton video itu. Adakah itu pelanduk dua serupa atau ia benar-benar Syafiq Kyle melancap. Apa pun kita tunggu jawapan daripada artis itu sendiri.

Oh ya, ada juga dikalangan netizen mengambil kesempatan dengan menjual video lucah tersebut dengan harga RM20 untuk dimiliki.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …