Wednesday , August 10 2022

Boy Iman & Effa Maembong bercinta, isteri restu tapi (5 Gambar)

Datuk Boy Iman telah mengakui bahawa isterinya, Kumala Dewi merestui hubungannya dengan kakak Emma Maembong, Effa Maembong sekaligus menafikan gosip bahawa pasangan itu akan bercerai sepertimana yang dilaporkan di mStar.

Dipetik Boy Iman berkata

Isteri tahu saya sedang berkawan dengan Effa dan mereka pernah bertemu semasa anak kami dimasukkan ke hospital dan isteri menerima kehadiran Effa dengan baik.

Paling mengejutkan saya, mereka berdua pula menjadi semakin akrab sejak pertemuan itu dan mereka juga pernah beberapa kali keluar bersama sehingga membuatkan saya keliru kerana isteri sepatutnya berasa marah terhadap saya.

Tetapi penerimaan Kumala terhadap Effa menjawab punca kami ingin bercerai bukan disebabkan kehadiran orang ketiga tetapi disebabkan masalah kewangan yang sedang kami hadapi seperti saya jelaskan sebelum ini

Hmm agak kelakar keterangan yang diberikan Datuk Boy Iman ini. Tapi entah labu, jangan nanti nak kahwin baru, duit tak cukup pula.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …