Dua hari lepas merupakan tarikh terakhir penggambaran drama yang sedang popular “Bukan Aku Tak Cinta“. Semua krew dan artis tidak ketinggalan dalam meraikan kejayaan drama ini. Jika anda masih belum menonton drama ini, sila

BACA: Full Episod Bukan Aku Tak Cinta Drama

Namun begitu, ayat yang digunakan oleh Jebat @ Sharnaaz Ahmad ketika memuat naik gambarnya bersama Nelly telah menjadi kontroversi kerana dalam kenyataan tersebut ada menyebut “Buat Nely, abang sayang awak…“.

Terdapat juga peminat yang berharap agar Nellydia berkahwin dengan Sharnaaz dengan mengetepikan tunang Nely iaitu Qi Razali. Kami berharap ia sekadar ucapan yang tiada makna selaku hubungan Jebat & Mastura kerana jika tidak pasti akan menimbulkan lagi salah faham antara Qi dan Sharnaaz. Ikuti gambar dan kata-kata Sharnaaz selepas ini.

Terima kasih atas semua yg telah awak bagi pada abang.. Awak seorang yg sangat istimewa.. U r a very nice girl, people who never appreciates u deserve a kick to a jaw.. U make it happen and without u jebat or me is 0, tq @nelydiasenrose .. And to my team , abang jamal, che pon, sagat, along, pakcik, abg jai, ah seng, abg din cina abg din boroi, jas, awei, sue , helda, ujang, sam, jija, alex, abg jalal, kak jai, ziela, emansufi, mak wan, mak wa, pak wan, abg catering, tony, adlin dan pada nama yg saya tak sebut maaf, awak semua bahagiakan saya setiap detik.. Buat nely, abang sayang awak..