Tuesday , November 24 2020

Budak 12 tahun halang rompakan bersenjata

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemandu Grab Malaysia mati dijerut, suspek utama Awang Hitam

Innalillahiwainnailahirojiun… Salam Takziah kepada pemandu grab yang mati dibunuh di Selayang… Dengar kata trip last …

6 comments

  1. hebat budak tu, dia trus amik immediate action lawan perompak tu. nasib baik tak kena tembak. perompak pun loser giler.

  2. pergh.. gila kentang!

  3. SEMOGA ALLAH SWT SENTIASA MELINDUNGI BUDAK NI
    SEBAGAI MANA BUDAK NI MENGHALANG SESUATU KEJAHATAN.
    Amin Ya Rabbal alamin..

  4. dah biase tgk action kamen kot..hhee:D

  5. agaknya perompak tu bwk pistol mainan jer, tu yg lari tros..

  6. bodoh nak rompak kedai emas tapi ngan budak pon kalah

counter statistics