Thursday , September 24 2020

Lawak Jenaka

May, 2018

  • 8 May

    Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

    Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar anak dia dekat ig. Nasib ko lah Inara dapat abah mcm tu. Mesti Sari Yanti pun asyik tergelak

May, 2015

  • 14 May

    Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

    Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam terlebih lawak pulak terutama pelanduk dua serupa Zain Saidin & Jep Sepahtu. Hahaha!

February, 2015

  • 8 February

    Super LOL: Sumbangan yang paling ikhlas (2 Gambar)

    Lepas ni kalau sesiapa nak sumbang apa-apa secara ikhlas, boleh letak nama BESAR-BESAR di atas apa-apa sumbangan yang kita beri. #LOL

September, 2014

  • 27 September

    Parodi Lagu Rude oleh MAGIC! versi Melayu untuk ayah tuju pada menantu lelaki

    Parodi lagu Rude yang dinyanyikan penyanyi asal kumpulan MAGIC! dinyanyikan semula oleh duo Melayu ini sangat kelakar dan sesuai untuk ayah-ayah counterback bakal menantu yang ingin memikat anak dara mereka tapi belum bersedia. Haha! Genjoy video penuh di bawah.

January, 2014

  • 17 January

    Super Lawak: Photobomb sempena Hari Thaipusam yang epik

    Seriously? Tak boleh tahan tengok wartawan Nabihah Rosdi di ayat penghujung yang terkejut dengan kehadiran lelaki itu.

counter statistics