Tuesday , June 2 2020

Lawak Jenaka

July, 2013

  • 20 July

    Super Prank: Pinjam handphone kemudian jatuhkan

    Pernah rasa apabila ada orang perlu pinjam handphone kita untuk urgent call tapi end up handphone terjatuh? Agaknya kalau mamat tu badan kecik mesti ramai yang kena prank tu dah belasah dia kan?

  • 19 July

    Super Lawak: Apam balik punya pasal

    Sempena hari jumaat hari last keje. Jom rilekkan minda dan layan lawak apam balik ni. Terbahak-bahak kami tengok.

  • 9 July

    Super Tipu: IPhone 5 versi tiruan (9 Gambar)

    Pastikan beli di kedai yang mempunyai lesen yang sah kalau tak…

  • 8 July

    Super Lawak: Budak lelaki dikejar ayam-ayam kelaparan

    Budak lelaki ini sedang memegang dedak ayam untuk diberikan kepada ayam-ayam yang lapar itu. Nasibnya kurang baik, ayam-ayam kelaparan ini mengejarnya seperti zombie kelaparan. Haha!

April, 2013

  • 4 April

    Super Lawak: Apabila gambar artis Hollywood tiada gigi (30 Gambar)

    Bayangkan apabila artis Hollywood yang popular ini tanpa gigi. Gambar-gambar asal telah diedit dan menjadikan-nye bahan kelakar kerana artis ini bergambar tidak mempunyai gigi. Takde orang nak edit gambar artis Malaysia ke? Haha!

counter statistics