Monday , December 9 2019
Home / Isu Semasa (page 80)

Isu Semasa

September, 2010

  • 13 September

    Lagi gambar terkini perancang pembunuhan Datuk Sosilawati

    Ini adalah gambar terkini suspek utama perancang kepada pembunuhan Datuk Sosilawati dan 3 mangsa yang lain. Dia ialah DATUK PATHMANABHAN A/L NALLIANNEN (690211-10-5525). Pertanyaan, adakah mangsa-mangsa sebelum ini juga berbangsa Melayu yang bertaraf jutawan, adakah ini sebabnya dia terlepas hukuman kerana dia merupakan ahli bar council dan kuat berpengaruh sehingga undang-undang tidak mampu menjatuhkannya? Adakah Datuk ini dalam misi penghapusan ...

  • 9 September

    Laman Web TM Reward kena hack

    Klik pada imej untuk tumbesaran. Baru sahaja SKMM mengumumkan peningkatan laman web Malaysia digodam beberapa hari lepas, kini antara mangsanya ialah laman web TM Reward. Nampaknya masih belum ada apa-apa perubahan pada laman web tersebut selepas di hack, mungkin mereka sibuk pulang ke kampung beramai-ramai. Tak percaya cuba lah telefon general line TM, uols pasti tertidur kerana tiada orang yang ...

  • 8 September

    Hampir dilanggar kereta Part 2

    Kami tau, kami tau.. Ini lori bukan kereta. Just title nak nampak gempak hoccay so nampak la macam sambungan video hampir dilanggar kereta tempoh hari! Video kali ni menunjukkan seorang tengah berjogging atau berlari-lari anak untuk ke mana kami pun tak tau, dan tiba-tiba dia hampir di-libas sebuah lori dari arah belakang! Fuhhhh ngeri uolssss! Kami update video-video best lebih ...

  • 1 September

    (Gambar) 2 Gadis langgar kuda sehingga mati

    Kejadian berlaku di Kota Bharu, Kelantan di mana dua gadis melalui saat mencemaskan apabila tiba-tiba seekor kuda melompat dari seberang jalan yang di kawal oleh seorang lelaki. Nasib kuda itu tidak baik apabila mati di tempat kejadian kerana merempuh kereta yang dinaiki gadis-gadis itu. Dua gadis tersebut hanya cedera ringan, walaubagaimanapun, kenderaan yang mereka naiki iaitu Perodua Viva remuk di ...

August, 2010

  • 31 August

    Bandar sampah, Manshiet Nasser

    Mereka menggelar Manshiet Nasser sebagai bandar sampah. Oh ya! Ini realiti, bandar yang jalan dan bangunan dipenuhi sampah dan mereka yang hidup di-sini bergantung kepada sampah yang di hantar setiap hari di sini dari sekitar ibu negara Egypt. Kita juga dapat lihat manusia tak kira lelaki, wanita mahupun kanak-kanak berpeleseren menggali dan mencari sesuatu yang boleh mereka menjualnya. Yang menarik, 80% ...

counter statistics