Sunday , December 5 2021

Isu Semasa

August, 2010

  • 21 August

    Perempuan materialistik minta putus tunang

    Materialistik bitch! Itu sahaja yang boleh kite gelar perempuan yang jenis materialistik ini, contoh sudah ada siapa lagi kalau bukan personaliti bersuara itik. Minta putus tunang hanya kerana berkenalan dengan lelaki kaya yang handsome. Well lelaki kaya itu betul, handsome itu hahaha ada ke? Apa?! Lelaki kaya seperti Jejai  itu handsome?! macam rupa tiang lampu ade-lah. Itu hanye contoh saje. …

  • 18 August

    Wanita terjun bangunan 27 tingkat, masih hidup

    Terperanjat? Itu juga perasaan penulis pada awalnya. Berdasarkan gambar di bawah, wanita tersebut masih bernyawa walaupun badannya telah menghancurkan sebuah kereta berjenis Mazda RX-8 apabila dia terjun daripada tingkat 27 di Century Plaza. Walaubagaimanapun, dia mengalami kehilangan banyak darah, patah tulang belakang, gegaran otak dan patah tulang di kebanyakan anggota badannya terutama kaki. Nampaknya dia akan menghabiskan sisa hidupnya di …

  • 4 August

    Budak sekolah kurang ajar dan tumbuk guru

    Hi uols! Baru-baru dalam blog Syahirul ade keluarkan satu video mengenai seorang pelajar yang pueh hati dengan cikgunya. Rasanya cikgu tu cikgu disiplin kot. Budak tongong ni bukan saje biadap, malah die yang sudah ketandusan idea hanye mengajuk cakap cikgunye saje sehinggekan pada minit ke-4 si budak tongong ni tak dapat mengawal emosi apabile ditenangkan oleh seorang guru yang lain …

June, 2010

  • 30 June

    Selepas Siti, Datuk K pula liat bayar saman

    Klik pada imej untuk besarkan gambar Ha! Itu hari ramai kecoh Datuk Siti Nurhaliza liat bayar saman bernilai RM5,050. Rupa-rupanya suami dia pun 2×5’lah! Datuk K atau nama penuhnya Datuk Khalid b Mohd Jiwa pun liat jugak nak bayar saman kereta sejak tahun 2008 bernilai RM12,200. Walaupun saman Datuk K tidak sebanyak Siti Nurhaliza tetapi nilainya 2 kali ganda isterinya! …

  • 12 June

    Cari dan main mp3 kegemaran

    Pada hari ini, penulis dengan bangganya ingin memberitahu pengunjung blog Media Malaya ini bahawa blog ini sudah tambah satu lagi perkhidmatan untuk diguna pakai pegunjung blog Media Malaya. Perkhidmatan yang dimaksudkan ialah perkhidmatan yang memudahkan pengunjung untuk mendengar lagu-lagu kegemaran tanpa perlu tercari-cari di internet yang adakalanya sangat susah dijumpai. Dengan hanya memasukkan nama artis pilihan, kalau tak tahu nama …