Saturday , August 15 2020

Lain-Lain

April, 2011

  • 6 April

    Ubah garaj menjadi tempat tinggal yang cantik

    Nampak garaj ni? Uols akan terperanjat dengan isi dalam garaj ini apabila membaca artikel penuh ini. Kami rase macam nak beli garaj je daripada beli flat!

  • 5 April

    Proton Exora enam tayar

    Ini kereta hasil ciptaan Proton, Shah Alam. Jangan tak caye. Banyak lagi gambar pada post seterusnya.

  • 4 April

    Top 10 entri popular bulan Mac 2011

    Top 10 entri popular bulan Februari 2011 bagi uols yang terlepas pandang, jangan sia-siakan hari anda tanpa membawa top 10 entri popular pada bulan Mac 2011! 1. Gambar Siti Nurhaliza dan keluarga di majlis perkahwinan adiknya 2. Tsunami dikatakan punca beribu ikan sesat dan berkumpul 3. Miera Liyana pakai seksi 4. Gambar satelit sebelum dan selepas Tsunami melanda Jepun 5. …

  • 1 April

    Iklan MTV: Sex is no accident yang cool

    Berfikiran terbuka, zaman sekarang sudah akhir zaman. Always use a condom! Elak pembuangan bayi. Takde sape sanggup tengok bayi anda di dalam tong sampah, tepi masjid, dalam mangkuk tandas 9 bulan akan datang. Lagi gambar after the jump.

March, 2011

  • 29 March

    Kucing mempunyai dua wajah

    Believe it or not! Ini gambar betul punye, kucing yang mempunyai dua muka. Dah beso dah pun, masih hidup sehat yep. Lagi gambar after the jump.

counter statistics