Saturday , August 15 2020

Lain-Lain

June, 2010

  • 8 June

    OMG! Dustin Hoffman seorang…

    Gay?!

  • 4 June

    Rusa diselamatkan selepas mandi

    Kejadian misteri ini berlaku di Estonia. Tidak tahu mengapa rusa tersebut berlegar-legar ditepi pantai kemudian mandi tetapi selepas itu dia tidak tahu bagaimana untuk kembali ke pesisiran pantai. Agak mengejutkan, namun pihak penyelamat akhirnya dapat menyelamatkan rusa tersebut dari mati lemas. Alhamdulillah. Gambar penuh selepas ini.

March, 2010

  • 26 March

    Aquadom, Berlin

    Just want to share about Aquadom di Berlin, Jerman. Kalau Malaysia ada Aquaria, di Jerman ada Aquadom dan nampak macam lebih gempak! Mungkin Aquaria boleh mengadaptasi Aquadom ini dan letak di tengah-tengah dalam Suria, KLCC? Lagi gambar Aquadom selepas ini.

  • 14 March

    Gajah Mati di Zimbabwe

    Gajah mati? Itu tidak pelik. Tapi apa yang pelik, selepas kematian gajah itu. Lihat pada gambar, biar gambar sahaja yang terangkan kepada anda.

February, 2010

  • 8 February

    Lembu dilepaskan hidup-hidup, kitaran semulajadi konon

    Orang-orang belah atas kita ni kadang-kadang punyai sifat yang pelik yang mungkin tidak terfikir oleh bangsa kita sendiri. Ape kejadahnya bagi harimau makan lembu hidup-hidup. Kalau ya pun hendak nampak seperti nature wild life, tak payah lah kurung harimau-harimau tersebut di dalam taman mereka. Hantar sahaja beruk-beruk di dalam bas tu masuk dalam hutan. Baru betul-betul nampak wild life. Lagi …

counter statistics