Friday , July 3 2020

Pelik

February, 2012

  • 24 February

    Super Kesian: Kucing dibuang di sungai oleh tuannya (8 gambar)

    Kalau gadis-gadis ni tak check beg biru tu, mesti dah selamat dah kucing tu kan? Sob sob. Gambar penuh after the jump.

  • 24 February

    Super Kool: Gambar bayi terbang (8 gambar)

    Ibu kepada bayi ini, Rachel Hulin, seorang jurugambar professional telah mendapat idea untuk mengambil gambar anaknye dalam keadaan terbang. Enggan menerangkan cara bagaimana gambar di ambil, dia memberitahu media bahawa dia sangat sayangkan anaknya dan tidak sekali-kali melambung bayi itu untuk mengambil gambar seperti ini. Lagi gambar after the jump.

  • 21 February

    Super Pelik: Apabila kereta “scrap” dijadikan tembok halang hakisan (12 gambar)

    Takde yang mustahil dalam dunia ni. Recycle is for the winner yaw! Gambar penuh lepas ini.

  • 2 February

    Super WTF: Pengakuan apakah ini? (1 gambar)

    Lawak pelik yang tak boleh blah!

  • 2 February

    Super Pelik: Alat untuk mengurangkan kedutan di muka (3 gambar)

    Bagi yang fikir lucah akan anggap lain. LOL Win.

counter statistics