Thursday , July 9 2020

Pelik

June, 2011

  • 21 June

    Super Ouch: Hidup dengan ketumbuhan seberat 80 kilogram

    Mamat Vietnam ni telah hidup sepanjang 30 tahun dengan membawa ketumbuhan seberat 80 kilogram! Walaupun doktor telah membuat pembedahan pada ketumbuhan tersebut, ketumbuhan itu masih membesar. Lagi gambar after the jump.

  • 21 June

    Super Pelik: Service penghawa dingin di tingkat…?

    Mamat ni servis aircond kat tingkat 4. Or is it? Gambar penuh after the jump.

  • 14 June

    Super Gempak: Hoverbike Chris Malloy

    Nampaknya evolusi teknologi Star Wars sudah menjadi kenyataan. Siapa kata hoverbike yang ditunggang Darth Vader masa muda hanya khayalan? Hoverbike ini adalah hasil ciptaan Chris Malloy dari Australia. Ia mampu bergerak pada kelajuan maksimum 260 kilometer per jam dan boleh terapung setinggi 3 kilometer. Mat-mat rempit disarankan pakai hoverbike ni, supaya mereka akan mati dengan lebih cepat kerana tiada ciri-ciri …

  • 14 June

    Apabila kayu sugi redesign sebagai berus gigi

    Ini adalah kayu sugi yang telah diredesign supaya tampak lebih menarik walhal bende ni dah digunakan sejak zaman Nabi lagi. Percaye tak, orang kite kalau tak redesign sesuatu benda yang lama, mesti diorang takkan pakai, old fashion katenye.Lagi banyak gambar after the jump.

  • 2 June

    Cara terbaik perli kontraktor jalan di Malaysia

    Jalanraya dekat Malaysia ni boleh dikategorikan sebagai macam haram. Ada kawan kami dulu masa kerja sebagai kontraktor cakap projek paling mudah dan paling kurang modal dan untung banyak ialah bila dapat projek turap jalan raya. Bila kami tengok jalanraya dekat Malaysia berlubang-lubang selepas sebulan diturap, kami faham maksudnya. Kualiti takde sebab masing-masing nak untung lebih. Tapi dengan gambar-gambar macam ni …

counter statistics