Tuesday , June 2 2020

Ngetop

June, 2011

  • 22 June

    Super Kool: Selipar menarik untuk berjalan tepi pantai

    Sweet! So pasni kalau boleh beli sebelum pergi honeymoon dengan pasangan masing-masing! Ada bermacam-macam bentuk lagi after the jump.

  • 21 June

    Super Kool: Lukisan fantasi scuba diving

    Amaran! Gambar ini sebesar 1.2 Megabait. Jika anda menggunakan berukband, sila standby tisu untuk berdarah hidung tunggu loading gambar di bawah. Gambar penuh after the jump.

  • 2 June

    Volkswagen Aqua, fantasi menjadi realiti?

    Realiti? Belum lagi, maybe one day. Volkswagen Aqua merupakan hovercraft yang telah di’design oleh Yuhan Zhang, berusia 21 tahun yang berasal dari negara China. Walaupun rekabentuk ini telah tercalon CDN Car Design Awards China, macam mane nak masuk hovercraft ni? Lagi gambar after the jump.

May, 2011

  • 30 May

    (Trailer) Berani Punya Budak, filem Afdlin Shauki

    Dah tengok trailer filem terbaru arahan Afdlin Shauki seperti di atas bertajuk Berani Punya Budak? Filem berkonsepkan aksi komedi yang bakal mengegarkan wayang kita tak lama lagi. Ramai juga artis yang ada antaranya Adlin Aman Ramli, Johan, Nabil, Afdlin Shauki dan Awieeeeee! Woot! Intro je dah gempak, tak boleh belah lawaknye. Tu belum lawak Johan speaking Thailand dalam Bahasa Melayu …

April, 2011

  • 14 April

    Kreatif: Dari air kotak menjadi rekabentuk lampu yang cantik

    Siapa sangka dari uols minum air sekotak pastu buang kat tong sampah tepi uols tu, sebenarnya boleh dijadikan sebuah lampu ala-ala lampu disco yang gempak. Lagi gambar after the jump.

counter statistics