Wednesday , October 5 2022

Chef Wan Mempersenda Kehilangan Pesawat MH370 (2 Gambar)

Chef selebriti, Chef Wan yang pernah menimbulkan isu “Nasi Lemak Telanj**g” ditujukan kepada syarikat penerbangan Malaysia Airlines beberapa minggu lepas didapati mempersendakan berita kehilangan MH370 melalui akaun Insta-nya.

BACA: Malaysia Airlines Hidang Nasi Lemak Telanjang

Di kala semua sedang sedih dan bingung dengan kehilangan pesawat MH370, Chef Wan melalui akaun Insta-nya telah memuat naik sekeping gambar sedang memegang objek bercaption

2 object di Perth dan satu ni I ingat kan ya la sebahagian dari pintu kapal terbang Mas. Tapi setelah di teliti rupanya ianya sebahagian dari Pintu Jamban Rumah Cik Kiah di pantai Morib yg telah usang rupa nya.. Adoi frustnya.

Caption itu telah menimbulkan rasa kurang senang dikalangan peminat yang mengikuti perkembangannya di Insta walaupun ia menerima 701 likes. Kemudian, Chef Wan telah menurunkan gambar itu pabila dikritik ramai pihak. Hukum karma?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

PU Abu dikecam kerana bermain TikTok

Siapa sangka pendakwah bebas seperti Pencetus Ummah Abu (PU Abu) di kalangan manusia yang terjebak …

2 comments

  1. udah2 la chef wan..psl artis ko nk komen,psl chef muda slalu kuar tv ko nk komen..duk diam2 sudah..komen psl masakan dh la.tu bidang ko…