Wednesday , April 14 2021

Darling Ngasri bersama anaknya yang bolat (4 gambar)

Bolatnye anak Darling Ngasri ni kan? Rase cam nak cubit-cubit pipi die. Bagi yang dah lupe name anaknye, nama diberi Nur Nashrullah Nur Azlin. Ermmm… mummy die nampak cam dah kurus, dah tak gojes cam gambar yang kami post sebelum ini. Gambar penuh after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Aishah positif COVID-19, kini mulai rawatan

Umum ketahui pelakon Puteri Aishah telah disahkan positif COVID-19 selepas pulang menjalani penggambaran di Scotland …

9 comments

  1. Boolattnye anak dia..hihii. cOmeyyy ^^

    • Tapi pe sal mak dia lak yang kecut?? Buah yg dulu segar megar terjojol memuncak kini dan hilang..org pmpuan pakai tudung ni, penarik dia kat dada..hilang dada hilanglah seri!

  2. p/s : pipi bkn utk di cubit2, ye… pipi untuk di cium2.. hehe..

  3. super duper bolat 😉

  4. haha keyuttt sesngat …

  5. weweweiiii,,,tommmmmmmeeeiiiiii ooooiiiii
    muah muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

  6. mak dng anak sama comel:)

  7. mcm dukung adik

  8. comelnya ank,mcam mumynya gak.